Aksaray Haberleri - 13.12.2017 - 10:37
Emekli Dinlenme Evinde, gerçekleştirilen “Dede – Torun Buluşması” projesine Vali Ferit Ünal Anaokulu öğrencileri katıldı. Aksaray Belediyesinin yeni projesi olan “Dede – Torun Buluşması” her ay gerçekleştirileceği bu proje kapsamında öğrencilerin gelenek, görenek, örf ve adetlerin hem yaşanması hem de yaşatılmasını amaçlanıyor.
Anaokulu öğrencileri, Emekli Dinlenme Evinde bulunan dedelerin yanlarına giderek onlarla sohbet ettiler sohbetin ardından dedelerine çiçek verdiler.
Dedeler torunların kendilerini ziyaret etmelerinden dolayı çok mutlu olduklarını söyleyerek böyle bir proje gerçekleştirdiği için Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ ya teşekkür ettiler.
Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Emekli Evinde bulunan dedelere sizlere bugün bir sürprizim var diyerek anaokulu öğrencileri ile dedeleri buluşturdu. Ardından “dede torun buluşması” projesinin her ay gerçekleştirileceğini söyledi.
Aksaray Haberleri Aylardan mayıs ama hala kar mücadelesi devam ediyor
Aksaray Haberleri Bilecik’te orman yangınlarına karşı hava kalkanı
Aksaray Haberleri Kars Aynalı Köşk duruşmasında gergin anlar yaşandı
Aksaray Haberleri Gazze’de can kaybı 72 bin 742’ye çıktı
Aksaray Haberleri Erzincan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nde görev değişimi
Aksaray Haberleri Digor’da ilk kez düzenlenen şenlik büyük coşkuya sahne oldu
Aksaray Haberleri Kırıkkale’de çocuklar camide buluşuyor
Aksaray Haberleri Bakan Işıkhan’dan emeklilere bayram ikramiyesi müjdesi
Aksaray Haberleri 224 Dolandırıcı Yakalandı
Aksaray Haberleri Gazetecilik atölyesinde kriz dönemi medyası masaya yatırıldı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021