Dede – Torun Buluşması gerçekleştirildi

Aksaray Haberleri - 13.12.2017 - 10:37

Emekli Dinlenme Evinde, gerçekleştirilen “Dede – Torun Buluşması” projesine Vali Ferit Ünal Anaokulu öğrencileri katıldı. Aksaray Belediyesinin yeni projesi olan “Dede – Torun Buluşması” her ay gerçekleştirileceği bu proje kapsamında öğrencilerin gelenek, görenek, örf ve adetlerin hem yaşanması hem de yaşatılmasını amaçlanıyor.

Anaokulu öğrencileri, Emekli Dinlenme Evinde bulunan dedelerin yanlarına giderek onlarla sohbet ettiler sohbetin ardından dedelerine çiçek verdiler.

Dedeler torunların kendilerini ziyaret etmelerinden dolayı çok mutlu olduklarını söyleyerek böyle bir proje gerçekleştirdiği için Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ ya teşekkür ettiler.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Emekli Evinde bulunan dedelere sizlere bugün bir sürprizim var diyerek anaokulu öğrencileri ile dedeleri buluşturdu. Ardından “dede torun buluşması” projesinin her ay gerçekleştirileceğini söyledi.

Aksaray Haberleri Beypazarı Seğmeni Kırgızistan’da Türkiye’yi temsil edecek

Aksaray Haberleri Kars’ta 51 suç kaydıyla aranan ve 42 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Aksaray Haberleri Bakan Çiftçi BHA’ya konuştu: Yeni nesil suç örgütlerine geçit yok

Aksaray Haberleri Antakya Ata Köprüsü yıkılacak

Aksaray Haberleri Hatay’da tır alevlere teslim oldu

Aksaray Haberleri Giresun’da altyapı ve üstyapı çalışmaları devam ediyor

Aksaray Haberleri DMM’den sahte belge uyarısı: NATO Zirvesi iddiaları yalanlandı

Aksaray Haberleri Kars Milletvekili Adem Çalkın: Kars’a 24 doktor atandı, yeni hekimler hayırlı olsun

Aksaray Haberleri Terör soruşturmasında 178 kişi tutuklandı

Aksaray Haberleri Kars Kaşarı, Avrupa Birliği Coğrafi İşaret Tescili yolunda

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021