Yerel Haberler - 26.07.2025 - 7:52
ANKARA-BHA
Eskişehir’de meydana gelen orman yangınında görev başındayken alevler arasında kalarak şehit olan 10 orman emekçisinden Sercan Utni ve Hilmi Şahin, memleketleri Denizli’nin Beyağaç ilçesinde son yolculuklarına uğurlandı.
Şehit ailelerine taziye ziyaretinde bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci ve Denizli Milletvekili Nilgün Ök, ailelerle yakından ilgilenerek sabır ve başsağlığı dileklerini iletti.
Ziyaret sırasında şehit aileleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile telefonla görüştürüldü.
Erdoğan, ilk olarak şehit Hilmi Şahin’in ailesiyle yaptığı görüşmede şu ifadeleri kullandı:
“İnşallah sizler de onların ebedi alemdeki makamlarıyla yükseleceksiniz. Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Eşim de yanımda, onun da sizlere selamları var.”
Daha sonra şehit Sercan Utni’nin ailesiyle konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu sözleri kullandı:
“Başımız sağ olsun. Rabbim cennetinde şehidimize kavuşmayı nasip etsin. Üzüntümüz çok büyük. Rabbim bizlere de cennette şehitlerimizle buluşmayı nasip etsin. Eşim Emine Hanım’ın da sizlere selamları var.”
Telefon görüşmesinde gözyaşlarını tutamayan şehit annesi ise Erdoğan’a,
“Sizler de selam söyleyin. Allah razı olsun. Hepinizden Allah’ım çok razı olsun,” ifadeleriyle yanıt verdi.
Yerel Haberler Anadolu Otoyolu’nda zincirleme kaza: İstanbul yolu kapandı
Yerel Haberler Görele’de Tuana Torun yaşam mücadelesini kaybetti
Yerel Haberler Ordulu kadınlar, el emeği çarşıları ile güçleniyor
Yerel Haberler Malatya emniyeti ve jandarmasından narkotik operasyon
Yerel Haberler Kuzey Marmara Otoyolu’nda zincirleme kaza: Çok sayıda yaralı
Yerel Haberler Sabiha Gökçen Havalimanı’nda uçuşlar yeniden normale döndü
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021