Yerel Haberler - 29.11.2025 - 8:10
ANKARA-BHA
Programa, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zafer Sırakaya, AK Parti MKYK üyesi Ömer Serdar, AK Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı İbrahim Halil Korkmaz, Türkiye’nin Londra Büyükelçisi Osman Koray Ertaş ve Başkonsolos Hasan Ulusoy’un yanı sıra UID İngiltere Başkanı Halil Erdoğan ve çok sayıda Türk vatandaşı katıldı.
AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala, konuşmasında Türkiye’de son 20 yılda elde edilen kazanımların millet iradesi sayesinde mümkün olduğunu belirterek, yurt dışında yaşayan Türklerin de sandığa giderek bu iradeye sahip çıkmalarının önemini vurguladı. Ala ayrıca, Avrupa’daki Türk toplumuna siyasi katılım göstermeleri, İslam karşıtlığına karşı görünür ve etkili olmaları, çocuklarının eğitimine öncelik vermeleri ve Türkiye’nin gönüllü elçileri gibi hareket etmeleri çağrısında bulundu.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zafer Sırakaya da, yurt dışındaki Türklerin Türkiye’ye olan bağlılığını ve dayanışmasını öne çıkararak, devletin artık vatandaşın ayağına gelerek sorunlarını dinlediğini ifade etti. Sırakaya, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın siyaset anlayışının “Vatandaş konuşur, devlet dinler” prensibi üzerine kurulu olduğunu hatırlattı.
Yerel Haberler Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan karne günü mesajı
Yerel Haberler Hatay İskenderun’da asansör kazası
Yerel Haberler Artvin’de 22 bin 592 öğrenci karne heyecanı yaşadı
Yerel Haberler Kırıkhan MEM şampiyon oldu
Yerel Haberler Hatay Samandağ’da karne sevinci
Yerel Haberler AKK’de geri dönüşümün önemine dair panel gerçekleştirildi
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021