Yerel Haberler - 23.12.2025 - 12:37
ANKARA-BHA
Cumhurbaşkanı Erdoğan, yalnızca TÜBİTAK bünyesindeki akademik AR-GE destek programları kapsamında son 23 yılda 36 bini aşkın projeye 153 milyar lira kaynak tahsis edildiğini, 415 bin 119 bilim insanına ise 46,6 milyar lira destek sağlandığını açıkladı.
Bilimsel üretimin stratejik önemine dikkat çeken Erdoğan, “Hem bilimdeki güncel gelişmeleri anbean takip etmek, bunları özümsemek hem de milli kimliğimize münhasır fikir ve eserlerle geleceğimizi inşa etmek zorundayız.” dedi.
Konuşmasında eleştirilere de değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, üretim ve yenilik hedeflerinden vazgeçilmeyeceğini belirterek, “‘Balıklar ürküyor’ tarzı absürt argümanlarla önümüzü kesmek isteyenlere aldırmadan üretmeye, geliştirmeye ve yeni buluşlara imza atmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
Yerel Haberler Yağışlı haftanın ardından sıcaklıklar artacak mı?
Yerel Haberler Süper Lig’de günün fikstürü: 3 karşılaşma oynanacak
Yerel Haberler Süper Lig’de günün sonuçları: Fenerbahçe’den galibiyet, Galatasaray deplasmanda kazandı
Yerel Haberler Savunma sanayiinde 20 milyar dolarlık sözleşme hedefi
Yerel Haberler Galatasaray deplasmanda kazandı: Deniz Gül 88. dakikada attı
Yerel Haberler Potada derbi heyecanı: Beşiktaş, Galatasaray’ı ağırlayacak
Yerel Haberler Bakan Çiftçi’den kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı
Yerel Haberler Okulda seçim heyecanı; öğrenciler sandık başına gitti
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021