Aksaray Haberleri - 11.02.2017 - 10:51
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım, Aksaray Belediyesine ziyarette bulundu.
Erdoğan ve Yıldırım, Tuz Gölü Doğalgaz Depolama Tesisi ve yapımı tamamlanan kamu yatırımlarının toplu açılış töreninin ardından Aksaray Belediyesine geçti.
Basına kapalı gerçekleşen ve yaklaşık 1 saat süren ziyarette, Erdoğan ve Yıldırım, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’dan kentteki çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Ziyaret sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım, belediye önünde kendilerini bekleyen vatandaşları selamladı.
Ziyarette, Erdoğan ve Yıldırım’a, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile milletvekilleri ve diğer yetkililer eşlik etti.
Aksaray Haberleri DMM’den bayram öncesi kritik uyarı: “Sahte mesajlara dikkat”
Aksaray Haberleri Malatya’da 2. Ordu Bandosu’ndan 18 Mart konseri
Aksaray Haberleri İl il Ramazan Bayramı namaz saatleri belli oldu
Aksaray Haberleri Çaykur Rizespor Rize’de tek yürek oldu
Aksaray Haberleri Bakan Bayraktar: Irak petrolü Türkiye’ye akmaya başladı
Aksaray Haberleri Kars’ta Ramazan Bayramı tedbirleri masaya yatırıldı
Aksaray Haberleri TEDxYouth@BLIS 2026 “Kendime Not” temasıyla Ankara’da düzenlendi
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021