Coğlaki ve Hacılar Harmanı’ndan ‘EVET’ Sözü

Aksaray Haberleri - 25.03.2017 - 11:48

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı eşi Hasibe Yazgı ile birlikte referandum gezileri ile birlikte yürüttüğü Mahalle Meclis toplantılarını Hacılar Harmanı ve Coğlaki Mahallesinde gerçekleştirdi. AK Parti Kadın Kolları Fazilet Köktaş’ın eşlik ettiği toplantılarda her iki mahalleden referanduma ‘EVET’ sözü geldi.

Referandum gezileri ile birlikte Mahalle Meclis toplantılarını birlikte yürüten Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, ziyaret ettiği mahallelerden referandum için destek istiyor bir diğer taraftan da mahallelerin eksikliklerini tespitini yapıyor.

Belediye hizmetinden yoksun hiçbir mahallenin olmadığının altını çizen Başkan Yazgı, ziyaret ettiği Hacılar Harmanı ve Coğlaki Mahalle sakinlerinden 16 Nisan referandumu için evet sözü istedi. Mahalle sakinleri hep bir ağızdan Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi için “EVET’ sözü verdi.

Aksaray Haberleri CHP Merkez İlçe Başkanı Olcay Küçük’ten cezalara tepki

Aksaray Haberleri Malatya’da İnönü Üniversitesi Kütüphanesi’ne erişilebilirlik bayrağı

Aksaray Haberleri Malatya’da uyuşturucu ve silah operasyonu: 4 gözaltı

Aksaray Haberleri Piyasalarda gerilim sürüyor; gözler Fed kararında

Aksaray Haberleri Malatya’da bayram öncesi otogarda yoğunluk

Aksaray Haberleri 2026-YÖKDİL/1 sonuçları erişime açıldı

Aksaray Haberleri Kars Valisi Ziya Polat’ın Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü mesajı

Aksaray Haberleri “Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki fedâ?”

Aksaray Haberleri Ramazanın son iftarı Çanakkale’de yapılacak

Aksaray Haberleri Kars’ta “Açık Kapı” üniversite öğrencileriyle buluştu: Talepler yerinde dinleniyor

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021