Aksaray Haberleri - 22.01.2018 - 15:29
Aksaray Belediyesi, Kültür Sanat Etkinlikleri çerçevesinde çizgi film karakteri Pepe ile minikleri buluşturdu. Programı Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’da çocuklarla birlikte izledi.
Sadece çocukların değil anne ve babaların ilgiyle izlediği çizgi film kahramanı Pepe, Aksaray’a konuk oldu. Aksaray Belediyesinin ev sahipliğinde Kültür Merkezinde sahne alan Pepe ve çizgi film kahramanları, 3 ayrı seansta izleyici karşına geçti.
Türkiye’nin kalbine taht kuran çizgi film karakteri Pepe, söylediği şarkılarla hem çocuklar hem de yetişkinlerin gözünde kahraman haline geldi.
Pepe oyunlarıyla çocuklara eğlenceli dakikalar yaşattı. Bazı ailelerde salonda yer bulamadı. Gösteriyi izlemek için bir sonraki seansı bekledi.
Aksaraylı minikler, 3 seansla gösterime sunulan pepe oyunundan mutlu bir şekilde ayrıldılar.
Aksaray Haberleri Bahis soruşturmasında yeni operasyon: Çok sayıda gözaltı
Aksaray Haberleri Roketsan’dan milli füzelere yoğun mesai
Aksaray Haberleri Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Türk Telekom’a erişilebilirlik ödülü
Aksaray Haberleri Vergi düzenlemelerini içeren teklif TBMM’de kabul edildi
Aksaray Haberleri 33 ilde DEAŞ operasyonu: 233 şüpheli yakalandı
Aksaray Haberleri 5 ilde “sahte banka reklamı” operasyonu: 18 gözaltı
Aksaray Haberleri Aksaray OSB Heyetinden Niğde ve Bor OSB’lere Ziyaret
Aksaray Haberleri Saatçioğlu: “AB–Orta Asya Stratejik Ortaklığı Türkiye için Yeni Fırsat Kapıları Açıyor”
Aksaray Haberleri Hatay’ın kültürel mirası deprem sonrası dijital arşive aktarıldı
Aksaray Haberleri Ankara, İlk ve En Büyük Kış Festivali’ne geri sayım başladı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021