Çocuklar istedi, Başkan Kocagöz çim saha yaptı

Yerel Haberler - 05.12.2025 - 12:49

ANTALYA – BHA

Kepez Belediyesi ilçenin dört bir yanında hizmet çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Alt yapıdan sosyal donatı alanlarına, park ve spor sahalarından çevre düzenlemelerine kadar birçok yatırımı hayata geçiren Kepez Belediyesi, mahallelerin ihtiyaçlarını hızlı bir şekilde karşılamaya devam ediyor. İlçenin 68 mahallesindeki hizmet çalışmalarını yerinde inceleyen Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, ziyaretler sırasında da vatandaşların istek ve taleplerini birebir dinleyerek anında çözümler üretiyor. Geçtiğimiz aylarda Düdenbaşı Mahallesi’ndeki yatırım çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Kocagöz, kendisine “Başkanım top sahası, futbol sahası istiyoruz” diyen çocuklara mahalleye bir semt spor sahası kazandırılması için söz vermişti. Çocuklara verdiği sözü yerine getiren Başkan Kocagöz, yapımı tamamlanan çim futbol sahasını yerinde inceledi. Düdenbaşı Mahallesi Muhtarı Murat Mirze ile çim sahayı gezen Başkan Kocagöz, “Bugün Düdenbaşı mahallemizdeyiz. Altyapı çalışmaları bitti, asfaltlarını, pazarlarını yaptık. Düdenbaşı Mahallemize her şeyi kazandırdık. Mahallemize daha önce geldiğimizde çocuklarımız bize dediler ki; ‘Biz futbol sahası istiyoruz.’ Ben de onlara söz vermiştim. Çok kısa sürede bu sahayı yaptık. Gördüğünüz gibi gayet güzel oldu. Çocuklarımız çok mutlu olacak. Onlar bizim geleceğimiz, onlar için her şey feda…” dedi.

Düdenbaşı Mahallesi Muhtarı Murat Mirze de yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Mahallemizde çocuklarımızın rahat ve güven içinde futbol oynayabilecekleri çim sahaya ihtiyacımız vardı. Bunu Mesut Başkanımıza iletir iletmez sağ olsun kısa bir zaman içerisinde bu çalışmayı başlattı. Kendisine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Başkan Kocagöz, çim futbol sahasından sonra hemen yanı başındaki yapımı tamamlanan park alanını da gezdi.

Düdenbaşı Mahallesi Semt Spor Sahası, Gazi Bulvarı üzerindeki 6 bin metre karelik yeşil alan üzerine inşa edildi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından çim sahanın yan tarafına da içerisinde çocuk oyun gruplarının, oturma alanlarının yer aldığı yeni bir park yapıldı.

Yerel Haberler Keçiören Belediyesi personeline stres yönetimi eğitimi

Yerel Haberler Sosyal medya ilanlarına milyonluk ceza

Yerel Haberler Fransa genelinde protestolar: Çatışmalar ve gözaltılar yaşandı

Yerel Haberler İstanbul’da selden etkilenen esnafa 80 milyon lira destek

Yerel Haberler Taşa işlenen 12 bin yıllık sır: Göbeklitepe

Yerel Haberler Resmî Gazete’de bugün: 18 Ekim 2026 Resmi Gazete kararları

Yerel Haberler Yağışlı haftanın ardından sıcaklıklar artacak mı?

Yerel Haberler Süper Lig’de günün fikstürü: 3 karşılaşma oynanacak

Yerel Haberler Süper Lig’de günün sonuçları: Fenerbahçe’den galibiyet, Galatasaray deplasmanda kazandı

Yerel Haberler Savunma sanayiinde 20 milyar dolarlık sözleşme hedefi

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021