Çıtak; ‘Herkesin söyleyecek bir sözü, sunacak bir fikri olacak’

Ana Manşet - 16.02.2024 - 10:00

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere yönelik saha çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan esnaf ve vatandaş odaklı ziyaretlerinin yanı sıra kurum ve kuruluşlara yönelik temaslarını da sürdüren Çıtak, Aksaray Defterdarlığını ve Aksaray Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünü ziyaret etti.

Çıtak; “Ziyaret sırasında çalışan vatandaşlarımıza kolaylıklar diledik. Misafirperverlikleri ve samimiyetleri için çok teşekkür ederim. Aksaray’a hizmet noktasında tüm kurum ve kuruluşlarımızla ortak akılla hareket edeceğiz. Herkesin söyleyecek bir sözü, sunacak bir fikri olacak. Şeffaf, katılımcı ve yeni nesil bir belediyecilik anlayışıyla MHP kadrolarımızla şehrimizi bütünleştirerek sorun ve problemlere çözüm getireceğiz. Talep ve beklentilere en iyi şekilde cevap vereceğiz. Ayırmadan, ayrışmadan canla başla Aksaray’ımız için hizmet mücadelesi vereceğiz” dedi.

Ana Manşet Çekmeköy Eğitime Destek Platformundan Kaymakam Ömer Bilgin’e ziyaret

Ana Manşet Okullara 30 bin güvenlik görevlisi alınacak

Ana Manşet Burdur’un Antalya bağlantısı için önemli güzergah

Ana Manşet YKS tercihleri sona erdi: Gözler üniversite yerleştirme sonuçlarında

Ana Manşet AK Parti Burdur il gençlik kollarından Kur’an Kursu öğrencilerine serinleten sürpriz

Ana Manşet Fenerbahçe otobüsü saldırısında 11 yıl sonra yeni adım: 5 şüpheliye operasyon

Ana Manşet Sözleşmeli er ve uzman erbaş başvurularında süre uzatıldı

Ana Manşet Terörsüz Türkiye düzenlemesi Meclis’ten 467 oyla geçti

Ana Manşet Mustafa Özkan: “Milletimizle Çeyrek Asır, Türkiye Geleceğe Hazır”

Ana Manşet Bakan Kurum: Bir kez daha zoru başardık

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021