CHP Milletvekili Adaylarına Sultanhanında sevgi seli

Aksaray Haberleri - 26.05.2018 - 11:36

CHP İl Başkanı Ramazan Koçak, Milletvekili Adayları Ali Abbas Ertürk, Ramazan Fidan, Pelinsu Yıldırım ve Ali Eşmekaya , eski İl Başkanı Doğan Koşar, Sultanhanı İlçe Başkanı Ahmet Karacaer ve Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Öcalan Sultanhanı’da esnaf ve pazar yeri ziyaretleri gerçekleştirdi.

Yurttaşların çok yakın ilgi gösterdiği Milletvekili adayları, bölgenin sorunlarını dinleyerek çözüm önerilerini paylaştılar. Geliri büyük oranda tarıma dayanan Sultanhanı halkı, izlenen tarım politikaları nedeniyle girdi maliyetlerinin çok yükselmesi ve buna karşılık ürün fiyatlarının çok düşük kalmasına bağlı olarak bankalara olan borçlarının çok arttığını, özellikle mazot ve elektrik giderlerinin çiftçileri çok zor durumda bıraktığını vurguladılar. İktidar partisi milletvekillerinin yeteri kadar hizmet vermemelerine karşın tekrar aday gösterilmelerine tepkilerini dile getiren Sultanhanılılar, bu seçimde CHP Milletvekili adaylarına destek vereceklerini belirttiler.

Aksaray Haberleri Bayramda otobüs seferlerine ek imkan

Aksaray Haberleri Gürlek’ten Özel’e hukuki hamle: “Delilsiz iddialar algı operasyonu”

Aksaray Haberleri Hatay’da emniyet güçleri tarafından iki hükümlü yakalandı

Aksaray Haberleri Yurt dışından getirilen elektronik cihazların bandrol ücretleri değişmedi

Aksaray Haberleri İran’dan FIFA’ya güvenlik talebi: “Maçlar Meksika’da oynansın”

Aksaray Haberleri Yayla ortaokulu inşaatı yüzde 50 seviyesine ulaştı

Aksaray Haberleri Başkan Üstün ve Kaymakam Eroğlu Hatay’da incelemelerde bulundu

Aksaray Haberleri AYBÜ Binicilik takımı sezona kupayla merhaba dedi

Aksaray Haberleri Sosyal medya fenomeni Testo Taylan hakkında soruşturma

Aksaray Haberleri Vali Ziya Polat Şehit Ailesine İftarda misafir oldu

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021