CHP Giresun Merkez İlçe Başkanı Olcay Küçük oldu

Yerel Haberler - 29.09.2025 - 8:43

GİRESUN-BHA

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Giresun Merkez İlçe Başkanlığı kongresi büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

Kongrede mevcut başkan Murat Bektaş, Olcay Küçük ve Ayça Kozluca arasında yaşanan üçlü yarış sonunda, delegelerin çoğunluğunun desteğini alan Olcay Küçük yeni Merkez İlçe Başkanı oldu.

Toplam 332 delegenin oy kullandığı seçimde, Olcay Küçük 179 oy alarak birinci olurken, Murat Bektaş 138 oyda kaldı. Ayça Kozluca ise 15 oy aldı.

CHP’lilerin yoğun ilgi gösterdiği kongrede birlik ve dayanışma mesajları öne çıktı. Yeni Başkan Olcay Küçük, seçim sonrası yaptığı konuşmada, “CHP’nin köklü değerlerini Giresun’da daha da güçlendirmek ve halkın sesi olmak için yola çıktık. Mücadelemiz, demokrasi ve adalet mücadelesidir.” ifadelerini kullandı.

Yeni Yönetim Kurulu belirlendi

Olcay Küçük’ün başkanlığındaki yeni yönetim kurulunda şu isimler yer aldı:

Aytuğ Ay, Nazmi Başustaoğlu, Yusuf Can Darama, Nazlıgül Elmalı, Necmiye Kalpakçıoğlu, Cihat Kılıçaslan, Bekir Özdemir, Sema Özkan, Ali Öztürk, Yılmaz Saydam, Oktay Söğünmez, Özgür Yahya Şensoy, Ceren Tığlı, Hakan Tural, Yener Yılmaz, Emine Akbulut, Filiz Hacak, Emin Can Karaca, Enes Küçük, Pınar İrem Nur, Hakan Şahin, Muharrem Şen, Nurettin Yılmaz ve Şükran Yılmaz.

Yerel Haberler Hatay’da tır alevlere teslim oldu

Yerel Haberler Akdeniz Üniversitesi’nde başarılı böbrek nakli

Yerel Haberler Giresun’da altyapı ve üstyapı çalışmaları devam ediyor

Yerel Haberler Kaş’ta kıtaları birleştiren maraton: Meis-Kaş yüzme yarışı tamamlandı

Yerel Haberler 69 ilde uyuşturucu operasyonu

Yerel Haberler Antalya’da Orman yangını alarmı

Yerel Haberler Yaz Etkinlikleri Kent Orkestrası konseriyle başladı

Yerel Haberler Kars’ta 51 suç kaydıyla aranan ve şahıs yakalandı

Yerel Haberler Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye NATO’nun güvenliğine katkı sunan müttefiklerin başındadır

Yerel Haberler Dışişleri Bakanlığı’ndan İsrail’in Suriye’deki saldırılarına tepki

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021