Aksaray Haberleri - 01.06.2018 - 16:01
Saratlılılar, CHP adayı Ali Abbas Ertürk’ü bağırlarına bastılar.
Saratlı, Pınarbaşı, Akmezar, Süleymanhüyüğü ve Cumhuriyet yaşayanlara hükümetin her zaman mesafeli olduğunu söyleyen CHP Aksaray Milletvekili adayı Ali Abbas Ertürk, İl Başkanı Yardımcısı Talat Karaağaç ve Gülağaç İlçe Başkanı Muharrem Yıldırım’ın da katıldığı programda gördükleri ilgiden dolayı memnun ayrıldılar. Saratlılılar CHP adaylarına çok büyük ilgi gösterip, Saratlı kasabasında 24 Haziran’da yine CHP’ye tulum oy vereceklerini sözlerine eklediler.
Saratlı kasabasının CHP’li Belediye Başkanı Nedim Uğuz’un da katıldığı programda, Saratlılar CHP’li milletvekili adaylarını büyük çoşku ile karşıladılar. Saratlı kasabasının ve kasabada yaşayanların sorunları ile hiç ilgilenilmediğini belirten Saratlılılar, “Biz ikinci sınıf vatandaş olmak istemiyoruz. Biz de bu ülkenin vatandaşıyız” dediler.
CHP Milletvekili adayı Ali Abbas Ertürk’te, Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı, kendisinin de Milletvekili seçileceğini ve CHP iktidarında bu sorunlarını çözeceklerini belirtirken, “CHP İktidarında hiçbir vatandaşımız ötekileştirilmeyecek. Vatandaşlar arasında ayrım yapılmayacak” dedi.
Aksaray Haberleri Aylardan mayıs ama hala kar mücadelesi devam ediyor
Aksaray Haberleri Bilecik’te orman yangınlarına karşı hava kalkanı
Aksaray Haberleri Kars Aynalı Köşk duruşmasında gergin anlar yaşandı
Aksaray Haberleri Gazze’de can kaybı 72 bin 742’ye çıktı
Aksaray Haberleri Erzincan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nde görev değişimi
Aksaray Haberleri Digor’da ilk kez düzenlenen şenlik büyük coşkuya sahne oldu
Aksaray Haberleri Kırıkkale’de çocuklar camide buluşuyor
Aksaray Haberleri Bakan Işıkhan’dan emeklilere bayram ikramiyesi müjdesi
Aksaray Haberleri 224 Dolandırıcı Yakalandı
Aksaray Haberleri Gazetecilik atölyesinde kriz dönemi medyası masaya yatırıldı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021