Aksaray Haberleri - 05.06.2015 - 18:21
Aksaray Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hüsnü Yıldız, 5 Haziran Dünya Çevre Günü münasebetiyle Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı ziyaret etti.
Ziyarette, uluslararası platformlarda 5 Haziran tarihinin Dünya Çevre Günü olarak ilan edildiğini açıklayan İl Müdürü Hüsnü Yıldız, Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü ile Aksaray Belediyesi’nin iyi ilişkiler içinde uyumlu çalıştığını ifade etti. Yıldız, çevrenin temiz tutulması gerektiğini, bunun da toplum sağlığı açısından önemli olduğuna vurgu yaptı.
Başkan Yazgı, Toplum sağlığı ve temiz bir çevre için Aksaray Belediyesinin Çevre dostu projelere her daim öncülük ettiğini söyledi. Çevre kirliliği ve şehirleşme açısından bakıldığında ise Aksaray’ın en temiz ve yaşanabilir iller arasında yer aldığını sözlerine ekledi. Başkan Yazgı, son olarak ziyaretten dolayı İl Müdürü Hüsnü Yıldız’a teşekkür etti.
Aksaray Haberleri Cumhurbaşkanı Erdoğan:” Kara yolu ulaşımında destan yazdık”
Aksaray Haberleri Sinerji AŞ, Savunma ve Havacılıkta 2025 İhracat Şampiyonu oldu
Aksaray Haberleri Konyaspor U19 takımını taşıyan otobüs TEM Otoyolu’nda kaza yaptı
Aksaray Haberleri Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan sahte yatırım içeriklerine uyarı
Aksaray Haberleri Kars’ın gururu Avrupa yolunda
Aksaray Haberleri İran Dışişleri Bakanı Arakçi: Tehdit ortamında müzakere mümkün değil
Aksaray Haberleri Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Hükümeti Başbakan Yardımcısı, Turizm, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Beypazarı’nda
Aksaray Haberleri AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, “Köklerden Geleceğe Kadın Çalıştayı”na katıldı
Aksaray Haberleri Bahis soruşturmasında 314 antrenöre men cezası
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021