Yerel Haberler - 06.05.2026 - 0:00
ANKARA – BHA
Hüseyin Can Güner, 68 Kuşağı’nın önde gelen devrimci isimleri Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan’ın idam edilişlerinin 54. yıl dönümünde, Karşıyaka Mezarlığı’nda gerçekleştirilen anma programına katıldı. Anma töreninde, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP MYK Üyeleri ve milletvekilleri, CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Yönetim Kurulu ile CHP örgütlerinin yanı sıra DİSK, Mücadele Birliği ve çok sayıda kişi yer aldı.
Başkan Güner sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, Atilla İlhan’ın Mahur şiirinden, “Bir yangın ormanından püskürmüş genç fidanlardı. Güneşten ışık yontarlardı, sert adamlardı, hoyrattı gülüşleri, aydınlığı çalkalardı. Gittiler akşam olmadan, ortalık karardı…” dizeleri ile 54 yıl önce idam edilen devrimcileri andı.
Yerel Haberler AJet’ten gençlere özel KKTC kampanyası
Yerel Haberler Nallıhan’da esnafla kahvaltılı istişare toplantısı yapıldı
Yerel Haberler Erzurum’da yüz tanıma kamerası firariyi yakalattı
Yerel Haberler Baba elinden kanlı infaz!
Yerel Haberler Gazi Üniversitesinde ‘100. Yılında Ankara Antlaşması Kerkük ve Musul’un Geleceği’ toplantısı yapıldı
Yerel Haberler Dünya Sağlık Örgütü’nden Hantavirüs açıklaması
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021