Çalışkan Milletvekili Başvurusunu yaptı

Aksaray Haberleri - 02.09.2015 - 18:41

SGK Aksaray İl Müdürü Saffet Çalışkan, AK Parti den aday adayı olmak için istifa etti ve resmi başvurusunu yaptı. Çalışkan yaptığı açıklamada; 1 Kasımda yapılacak 26. Dönem Milletvekilliği seçimi için aday adaylığı başvurumu bugün Ak Parti İl Başkanlığına giderek yaptım.

Değerli Aksaraylı hemşehrilerim,Sivil Toplum Kuruluşları ile siz dostlarımla yaptığım istişareye binaen yeniden aday adayı olma kararına vardım.

Ülkemizin içinden geçtiği sıkıntılı günleri düşünerek elimizi taşın altına koymaktan geri durmayacağız.

Geliştirdiğim, gerek basın-yayın aracılığıyla gerekse yüz yüze görüşmelerimizde ifade ettiğim proje taslaklarını; Ak Partiden aday gösterilmem ve akabinde eğer seçilirsem yine sizlerle ilgili STK’larla birebir görüşüp değerlendireceğim.

Aksaray için ülkem için gerekli her türlü fedakarlığı göstereceğim.

Şimdiden 26. Dönem Milletvekilliği seçiminin ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyorum.

Aksaray Haberleri Antalya Büyükşehir Belediyesine soruşturma: 25 gözaltı

Aksaray Haberleri Şehit anneleri Anneler Günü’nde Midyat’ta buluştu

Aksaray Haberleri Erzurum’da Okulda Marş Gerginliği: “Burası Tribün Değil”

Aksaray Haberleri Erzurum’da kaza: Motosiklet sürücüsü ağır yaralandı

Aksaray Haberleri Şamil Şahan’dan Avrupa’da bronz madalya

Aksaray Haberleri Erzurum’da Feci Kaza: Motosiklet Sürücüsü Ağır Yaralandı

Aksaray Haberleri Sinop’ta dereyi kirleten tesise 1 milyon 678 bin lira ceza

Aksaray Haberleri HEKİMSEN ve AL-KON’dan YÖK’te kritik temas: “Nitelikli hekim yetiştirmek, sağlık sisteminin beka meselesidir”

Aksaray Haberleri DSÖ’den Hantavirüs uyarısı: Yeni vakalar görülebilir

Aksaray Haberleri Rize Günleri Türkiye’nin buluşma noktasına dönüştü

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021