Yerel Haberler - 02.04.2026 - 0:00
BURDUR – BHA
Burdur’da kırsal yaşamı sosyal ve sportif yatırımlarla desteklemeye yönelik önemli bir adım daha atıldı. AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, yaptığı açıklamada, köylerde gençlerin sporla buluşmasını hedefleyen halı saha projelerinin genişletildiğini duyurdu. Milletvekili Oğuz, daha önce planlanan yatırımlara ek olarak 2026 yılı yatırım programına 10 yeni halı sahanın dahil edildiğini belirtti. Bu gelişmeyle birlikte Burdur genelinde modern halı sahaya kavuşacak köy sayısının 30’a ulaştığını ifade etti.
Projelerin özellikle gençlerin sportif faaliyetlere yönelmesi, sağlıklı yaşam alışkanlıklarının yaygınlaşması ve köylerde sosyal hayatın canlanması açısından büyük önem taşıdığı vurgulandı. Yeni yapılacak sahaların modern standartlara uygun şekilde inşa edileceği ve kısa sürede vatandaşların hizmetine sunulmasının hedeflendiği bildirildi. Yetkililer, yatırımların bölgedeki gençler başta olmak üzere tüm vatandaşlara sosyal ve sportif anlamda önemli katkılar sağlayacağını belirtti.
Yerel Haberler İstanbul’daki su baskınları için adli soruşturma başlatıldı
Yerel Haberler 58 ilde suç örgütlerine operasyon: 348 şüpheli yakalandı
Yerel Haberler Süper Lig’de 8. hafta başlıyor: Gözler dev maçlarda!
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021