Yerel Haberler - 20.09.2025 - 5:43
BOLU-BHA
D-100 kara yolunun İstanbul istikametinde ilerleyen Furkan A. yönetimindeki otomobil, Aşağısoku mevkiinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle yol kenarında park halinde duran minibüse çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan araç, önce bir tıra ardından başka bir tıra çarparak durabildi.
Kazanın ardından bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Araçta bulunan sürücü Furkan A. ile yolcular Erdinç K., Yasin Ç. ve Emrecen C. ağır yaralandı.
Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Yerel Haberler Öğrencilerden “Safahat İzinde Değerler Arayışı”
Yerel Haberler Altın fiyatları yükselişte: Gram 6 bin 389 lira
Yerel Haberler Malatya sanayi sitesindeki esnaf yetkililere seslendi
Yerel Haberler Antalya’da havacılığın kalbi bu lisede atıyor
Yerel Haberler Yasa dışı bahise 4 ilde operasyon: 28 gözaltı
Yerel Haberler Hande Erçel uyuşturucu soruşturmasında gözaltına alındı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021