“Bir bebeğin yaşama tutunuşuna şahitlik eden Ebelerimizin günleri kutlu olsun”

Aksaray Haberleri - 22.04.2015 - 18:23

Ak Parti Kadın Kolları başkanı Hediye Pak yaptığı yazılı açıklamada; Kadın olmanın, anne olmanın onurunu taşıyan Aksaray AK Parti Kadın Kolları Ebelerimizi unutmadı. Bir bebeğin mucizevî doğumuna yaşama tutunuşuna şahitlik eden Ebelerimizin zor ve sorumluluk gerektirdiğinin bilincinde olduğunu belirten Kadın Kolları Başkanı Hediye Pak ve Ak Parti Aksaray Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyelerimiz Ebeleri bu özel günlerinde yalnız bırakmadı. Aksaray Doğum Hastanesinde çalışan Ebeleri ziyaret gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Sağlık Personeli olmanın insan hayatını etkileyen önemli bir yanı vardır bu yüzdendir ki emanetiz onların iğne tutan ellerine diyen Hediye Pak, Şimdi ise o eller renklensin karanfille buluşsun diye Yönetim Kurulu Üyelerimiz Aksaray Doğum Hastanesinde görev yapan Ebelere karanfil dağıttı. Yeni Doğan, Ameliyathane ve Kadın Doğum Acili bölümündeki Ebe’lerin günlerini kutlayan kadın kolları yönetim kurulu üyelerimiz, Hemşire, sağlık Personeli, Hasta ve hasta yakınlarına da karanfil dağıtarak geçmiş olsun deyip ve göz aydınlığı temennilerinde bulundular.

Hastane Müdürü Hikmet Büyükkışla, Başhekim Yardımcısı Dr.Kadri Cemil Sulubulut ve Başhemşire Yardımcısı Ayşe Karanfil ziyaretten duydukların memnuniyeti dile getirdiler.

Aksaray Haberleri TFF, 2026-2027 sezon takvimini açıkladı

Aksaray Haberleri Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonu heyetinden Elazıg Valis Numan Hatipogluna ziyaret

Aksaray Haberleri Milletvekili Çalkın, Kars’ın ulaşım ve karayolu yatırımlarına ilişkin talepleri gündeme taşıdı

Aksaray Haberleri İçişleri Bakanlığı personel yönetmeliklerinde ne gibi değişiklikler yapıldı?

Aksaray Haberleri Yasa dışı bahis ağına darbe: 24 milyar liralık işlem hacmi ortaya çıkarıldı

Aksaray Haberleri Kars’ta afet ve acil durumlara yönelik masa başı tatbikat gerçekleştirildi

Aksaray Haberleri Batman Havalimanı’nda yolcu sayısı zirveye çıktı

Aksaray Haberleri Elazığ’da huzur; emniyetle yerinde!

Aksaray Haberleri Meteoroloji’den 39 il için kuvvetli yağış uyarısı

Aksaray Haberleri Kars Akyaka Ovası Sulaması Yenileme Projesi için sözleşme imzalandı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021