Beypazarı’nda trafik ve asayiş denetimleri sıkılaştı

Yerel Haberler - 06.08.2026 - 0:00

YAŞAR TONBAK/ANKARA/BHA

Denetimlerde toplam 297 bin 484 lira trafik cezası uygulanırken, 110 araç kontrol edildi. Kurallara uymadığı belirlenen 3 motosiklet ise trafikten men edildi. Uygulamalara motosikletli Yunus ekipleri de destek verirken, denetimlerden kaçmaya çalışan sürücülere izin verilmedi.

Emniyet ekipleri, denetimler sırasında sürücülere trafik kurallarına uyulması ve araçların eksiksiz şekilde trafiğe çıkarılması konusunda uyarılarda bulundu. Modifiyeli araçlara yönelik kontrollerin de kararlılıkla sürdürüldüğü belirtildi.

İlçe Emniyet Müdürü Umut Aytekin, amaçlarının ceza yazmak değil, can ve mal güvenliğini sağlamak olduğunu vurgulayarak sürücülerden trafik kurallarına uymalarını ve araçlarının eksiklerini gidermelerini istedi.

Aytekin, vatandaşların huzurunu bozan, trafik düzenini olumsuz etkileyen ve aşırı ses çıkaran araçlar ile motosikletlere kesinlikle müsamaha gösterilmeyeceğini belirterek, denetimlerin artarak devam edeceğini ifade etti.

 

Yerel Haberler THY’den yeni uçuş rekoru: 16 saat 27 dakika havada kaldı

Yerel Haberler TBMM tatile girdi: Meclis 1 Ekim’de yeniden toplanacak

Yerel Haberler AKK Tavsiye Kararları Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde kabul edildi

Yerel Haberler Altın güne hareketli başladı: Gram altın 6 bin 760 lira

Yerel Haberler Ankara Kent Konseyi Akıllı Şehirler Eğitimine ev sahipliği yaptı

Yerel Haberler Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi’nde play-off biletini aldı

Yerel Haberler AKK’nin Temmuz-Ağustos Yürütme Kurulu Toplantısı yapıldı

Yerel Haberler KVKK’dan çalışan verilerinin yanlışlıkla paylaşılmasına ilişkin karar: Yaptırım uygulanmayacak

Yerel Haberler Yalova’da F-16 eğitim sırasında düştü

Yerel Haberler Başkan Geçit’in Çukurdere’ye verdiği söz yerine getirildi

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021