Beypazarı’nda Mevlid-i Nebi Haftası sabah namazı buluşması

Yerel Haberler - 04.09.2025 - 13:40

YAŞAR TONBAK/ANKARA-BHA

Beypazarı İlçe Müftülüğü tarafından akşam saatlerinde Fatih Camii ve Kurşunlu Camii’nde mevlit programları gerçekleştirildi. Etkinlikler kapsamında bu sabah ise ilçenin tarihi camilerinden Sultan Alaeddin (Paşa) Camii’nde sabah namazı buluşması yapıldı. İlçe Müftüsü Mehmet Süsün, din görevlileri ve vatandaşların katıldığı programda zikirler ve dualar okunarak sabah namazı eda edildi. Müftü Süsün, caminin manevi atmosferinde gerçekleştirilen buluşmaya katılan cemaate teşekkür etti.

Hastane ziyaretleri

Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri çerçevesinde İlçe Müftüsü Mehmet Süsün ve beraberindeki heyet, Beypazarı Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti. İlk olarak Başhekim Dr. Hasan Başkaya ile görüşen heyet, ardından hastaları ziyaret ederek kendilerine geçmiş olsun dileklerini iletti ve gül hediye etti.

Hastalar, yapılan ziyaretten memnuniyet duyduklarını ifade ederek sağlıkları için dua talebinde bulundu.

Yerel Haberler Sosyal tuzak çetesi çökertildi: 15 tutuklama

Yerel Haberler Bakan Şimşek hakkındaki “ortaklık” iddiasına Bakanlıktan tepki

Yerel Haberler Türkiye Sigorta’nın Sponsorluğunda Dünya Mirası Türkiye 2026 tanıtım yayınları başladı

Yerel Haberler Kolonlardan ses geldi, 51 kişinin olduğu bina boşaltıldı

Yerel Haberler Başkent için uyarı: Sağanak ve kar etkili olacak

Yerel Haberler ABB’den “soruşturma” iddialarına yalanlama

Yerel Haberler Mart sonunda sürpriz kar

Yerel Haberler Gaziosmanpaşa’da edebiyat rüzgârı: Cahit Sıtkı Tarancı şiirlerle anıldı

Yerel Haberler Kosova’nın Türkiye maçı kadrosu açıklandı

Yerel Haberler “Dur” ihtarına kaçan motosikletliye, 249 bin liralık ceza

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021