Yerel Haberler - 13.10.2026 - 11:14
Yaşar TONBAK – BHA
Beypazarı Belediyesi, doğal güzellikleriyle öne çıkan Karagöl Yaylası’ndaki misafirhane ve bungalov evlerde gerçekleştirilen bakım çalışmalarının tamamlandığını ve tesislerin yeniden hizmete açıldığını duyurdu.
Beypazarı Belediye Başkanı Dr. Özer Kasap, konuyla ilgili BHA muhabirine yaptığı açıklamada, Karagöl Yaylası, misafirhane ve bungalov evlerin bakımlarının ardından yeniden halkın kullanımına sunulduğunu belirtti.
Karagöl Yaylası’nın doğal güzelliklerine dikkat çeken Başkan Kasap, bölgenin göleti ve çam ormanlarıyla ziyaretçilere huzurlu bir ortam sunduğunu ifade etti. Göl çevresinde yürüyüş yapmanın ve temiz havanın tadını çıkarmanın mümkün olduğunu belirten Kasap, bölgenin doğal yaşamıyla da öne çıktığını söyledi.
Karagöl Yaylası’nın güzelliğine vurgu yapan Kasap, şu ifadeleri kullandı:
“Yayla gerçekten çok güzel. Her yer mis gibi çam kokuyor. Bungalov evden şöyle dışarıya baktığınızda, doğal yaşamın canlılarından geyikleri de görebiliyorsunuz. Burada güzel bir enerji depoluyorsunuz ve yeni haftaya enerjik başlıyorsunuz.”
Bakım çalışmalarının tamamlanmasıyla yeniden hizmete açılan Karagöl Yaylası ve konaklama alanlarının, doğayla iç içe vakit geçirmek isteyen ziyaretçileri ağırlaması bekleniyor.
Yerel Haberler AJet’ten Başkent’e özel yüzde 30 indirim
Yerel Haberler Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak Zonguldak’ta
Yerel Haberler Türkiye’nin dış ticaretinde son durum
Yerel Haberler Tavuk eti ve yumurta üretiminde yükseliş
Yerel Haberler Üsküdar-Sultanbeyli Metro Hattı’nda kablo patlaması
Yerel Haberler Hatay’da uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Yerel Haberler Süt ürünlerinde ağustos tablosu belli oldu
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021