Beypazarı Sosyal Hizmet Merkezi öğrencileri geziye götürdü

Yerel Haberler - 02.12.2025 - 13:45

YAŞAR TONBAK / ANKARA-BHA

Aile ve Sosyal Hizmetler bakanlığı, Beypazarı Sosyal Hizmet merkezi müdürlüğü çocukları aileleriyle birlikte geziye götürdüklerini bildirdi.

Beypazarı Sosyal Hizmet Merkezi müdürlüğü, başlattıkları çalışma ile öğrencilerinde aralarında bulunduğu aileleriyle birlikte 45 Kişiyi Eskişehir gezisine götürdü.

Gönüllerinde Eğlenme fırsatı bulunan öğrenciler ve aileler çeşitli alanları ve deney merkezi ile parkları ziyaret ederek, Porsuk Çayı üzerinde tekne ile gezide bulundular.

İlçede çeşitli okullarda eğitim öğretim gören ve Beypazarı Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından “Okul Destek Projesi” kapsamında, Eskişehir gezisinde çocuklarıyla beraber gezide bulunan aileler, Beypazarı Sosyal Hizmet Merkezi müdürlüğüne teşekkürlerini sunarken, çocukların gönüllerince eğlendiğini ve büyük bir moral motivasyonu yaşandığını kaydetti.

Beypazarı Sosyal Hizmet merkezi müdürlüğü, öğrencilere yönelik bu tür gezilerin sürdürüleceğini, çocukların yalnız başına kalmamaları açısından aileleriyle birlikte götürülmeye çalışıldığı öğrenildi.

Yerel Haberler Keçiören Belediyesi personeline stres yönetimi eğitimi

Yerel Haberler Sosyal medya ilanlarına milyonluk ceza

Yerel Haberler Fransa genelinde protestolar: Çatışmalar ve gözaltılar yaşandı

Yerel Haberler İstanbul’da selden etkilenen esnafa 80 milyon lira destek

Yerel Haberler Taşa işlenen 12 bin yıllık sır: Göbeklitepe

Yerel Haberler Resmî Gazete’de bugün: 18 Ekim 2026 Resmi Gazete kararları

Yerel Haberler Yağışlı haftanın ardından sıcaklıklar artacak mı?

Yerel Haberler Süper Lig’de günün fikstürü: 3 karşılaşma oynanacak

Yerel Haberler Süper Lig’de günün sonuçları: Fenerbahçe’den galibiyet, Galatasaray deplasmanda kazandı

Yerel Haberler Savunma sanayiinde 20 milyar dolarlık sözleşme hedefi

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021