Beypazarı Kaymakamı Ünal Coşkun, Ticaret Odası’nı ziyaret etti

Yerel Haberler - 31.07.2025 - 10:58

YAŞAR TOBANAK/ ANKARA-BHA

Beypazarı Kaymakamı Ünal Coşkun, ilçedeki ziyaretlerine hızlı başladı. Kaymakam Coşkun, Beypazarı Ticaret Odası’nı ziyaret ederek Başkan İrfan Çelik ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü.

Ziyarette Ticaret Odası’nın üye sayısı, meslek kuruluşlarının faaliyet alanları ve ilçede ticaretin en yoğun olduğu sektörler hakkında bilgi alan Kaymakam Coşkun, odanın bölge ekonomisi için önemli bir aktör olduğunu vurguladı.

Ticaret Odası Başkanı İrfan Çelik ise, odanın Türkiye genelinde birçok alanda faaliyet gösterdiğini ve Beypazarı turizmine destek vermek için yoğun çaba sarf ettiklerini ifade etti. Çelik, “Olarak turizmin geliştirilmesi ve ekonominin güçlenmesi için çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Kaymakam Coşkun, ilçede bulunan diğer meslek odalarını da ziyaret etmeye devam edeceğini belirterek, ilgili alanlarda bilgi almayı sürdüreceğini açıkladı.

Ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Ticaret Odası Başkanı Çelik, Kaymakam Coşkun’a teşekkür etti.

Yerel Haberler Genç kadının ölü bulundu; 4 kişi gözaltında

Yerel Haberler Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sıfır Atık Hareketi ile toplamda 90 milyon ton atık geri kazanıldı

Yerel Haberler Hallerde fiyat ve vergi usulsüzlük ağı ortaya çıkarıldı

Yerel Haberler Çelik: İnsanlık ittifakıyla dünyamızı korumaya devam ediyoruz

Yerel Haberler Başakşehir’deki kazada kalbi duran polis hayata döndürüldü

Yerel Haberler Sambo Avrupa Kurucular Kupası tamamlandı: Milli sporculardan başarı

Yerel Haberler Malatya Genç Girişimcilik Akademisi eğitime başladı

Yerel Haberler Çin’in hayat hattı Türkiye’den geçiyor, Orta Koridor stratejik önemde

Yerel Haberler Giresun Göksu Travertenleri ziyarete açılıyor

Yerel Haberler Eski banka çalışanından silahlı soygun girişimi

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021