Yerel Haberler - 16.03.2026 - 0:00
İSTANBUL-BHA
Polonya basınında yer alan haberlere göre Süper Lig devleri Beşiktaş JK ve Fenerbahçe SK, tecrübeli forveti kadrosuna katmak için girişimlere başladı.
Polonya basınından aktarılan gelişmelere göre 37 yaşındaki golcünün sezon sonunda sona erecek sözleşmesi için Barcelona yönetimi yeni bir kontrat planlamıyor. Bu gelişme üzerine Lewandowski’nin kariyerine farklı bir ligde devam edebileceği iddiası güç kazandı. Türkiye’den iki büyük kulübün transfer için nabız yokladığı ve oyuncunun durumunu yakından takip ettiği aktarıldı.
İddiaya göre hem Beşiktaş hem de Fenerbahçe, yıldız golcüyü kadrosuna katmak için devreye girdi. Siyah-beyazlı kulübün sunduğu teklifin ise rakibine kıyasla daha yüksek olduğu belirtildi.
Transfer yarışının önümüzdeki haftalarda netlik kazanabileceği ifade ediliyor.
Deneyimli santrfor Robert Lewandowski, bu sezon Barcelona formasıyla tüm kulvarlarda 35 maça çıktı. Polonyalı golcü söz konusu karşılaşmalarda 14 gol atarken 3 de asist yaptı.
Avrupa futbolunun en üretken forvetleri arasında gösterilen Lewandowski’nin geleceğine ilişkin kararın sezon sonunda netleşmesi bekleniyor.
Yerel Haberler Yaşlılara Dijital İmkanlar Artırılacak
Yerel Haberler Türk tekvandosunun altın kızı Avrupa’yı fethetti
Yerel Haberler Dokuzkonak Köylüsünün “Sırat Köprüsü” Çilesi
Yerel Haberler Trabzonspor’dan final bileti! Müthiş geri dönüş
Yerel Haberler Termal’in UNESCO süreci belediye ile birlikte devam edecek
Yerel Haberler Konyaspor’dan Türkiye Kupası Finali açıklaması
Yerel Haberler Çelik açıkladı: Erzurum-Aşkale-Of-İyidere demiryolu hattı ile ilgili ortada resmi bir bilgi yok
Yerel Haberler Bilim insanlarından Dünya Kupası için sıcaklık alarmı
Yerel Haberler Başkan Güler’den deniz turizmine yeni hamle
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021