Belediye hasta nakil aracını vatandaşın hizmetine sundu

Yerel Haberler - 18.11.2025 - 10:30

YAŞAR TONBAK/ANKARA-BHA

Beypazarı Belediyesi, ilçe genelinde vatandaşların sağlık hizmetlerine erişimini kolaylaştırmak amacıyla hasta nakil aracını hizmete sundu. Araç, kanser tedavisi gören, ortopedik rahatsızlığı bulunan ve yatağa bağlı hastaların şehir içi nakillerinde kullanılacak. Uygulamanın, hastaların randevu ve tedavi süreçlerine daha rahat ulaşabilmesine katkı sağlaması hedefleniyor.

Belediye Başkanı Özer Kasap, hizmetin vatandaş odaklı bir anlayışla hayata geçirildiğini belirterek, “Söz verdiğimiz gibi hasta nakil aracını hizmete aldık. Hastalarımız, yaşlılarımız ve bakıma muhtaç kişilerimiz Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüzle iletişime geçerek araç talebinde bulunabilecek. Ekiplerimiz, başvuru sonrası hastayı evinden alarak tedavisi için ilgili sağlık kuruluşuna ulaştıracak” dedi.

Belediyeden yapılan açıklamada, hizmetin ilçe genelinde ihtiyaç sahibi vatandaşlar için ücretsiz olarak sunulacağı belirtildi.

Yerel Haberler Rusya’dan Google’a 11,4 milyon ruble ceza

Yerel Haberler Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı: “Efendi Beşiktaş dönemi bitti”

Yerel Haberler Akaryakıtta yeni zam kapıda

Yerel Haberler Altın fiyatları güne artışla başladı

Yerel Haberler CHP grup toplantısını Silivri’de gerçekleştirdi

Yerel Haberler Azerbaycan’dan İran’a gıda ve ilaç desteği

Yerel Haberler Bayram öncesi marketlerde fiyat denetimi

Yerel Haberler Malatya’ya Patriot hava savunma sistemi konuşlandırılıyor

Yerel Haberler Manavgat soruşturmasında 36 yeni gözaltı

Yerel Haberler İBB “Yolsuzluk” davasında 2. gün: 402 sanık yeniden hakim karşısında

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021