Aksaray Haberleri - 24.03.2017 - 10:19
Büyük Birlik Partisi Aksaray İl Başkanı Ahmet Karaman ve parti teşkilatından oluşan heyet Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı makamında ziyaret etti.
Ziyarette konuşan BBP İl Başkanı Ahmet Karaman, devletin ve milletin bekası, istikbali ve istiklali söz konusu olduğunda BBP’nin her zaman üzerine düştüğünü söyledi. 2009 yılında yaşanan helikopter kazasında hayatını kaybeden BBP kurucusu Muhsin Yazıcıoğlu’nun, geçmiş tarihlerde de siyasi ikbal düşünmeden devletin ve milletin yanında durduğunu aktaran İl Başkanı Ahmet Karaman, “Şehit Liderimizin 28 Şubat’ta darbecilere karşı duruşu bize ilham olmuştur. Bizlerde 15 Temmuz’da o karanlık güçler, emperyalistlerin uşaklığını yapanlara karşı meydanlara ilk çıkanlardan olduk. BBP Genel Merkezinde İl Başkanları toplantısında ülkemizin birlik ve beraberliği için 16 Nisan da ‘evet’ demeye karar vermiş bulunuyoruz” diye konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, destek açıklamalarından dolayı BBP İl Başkanı Ahmet Karaman ile parti teşkilat üyeleri teşekkür etti.
Aksaray Haberleri AK Parti İlçe başkanı Halil Etili, Çantırlı halkını dinledi
Aksaray Haberleri Başkan Yavaş: Ankara’nın adını her platforumda duymak istiyoruz
Aksaray Haberleri Erdoğan: Belediyelerde hizmet yerine reklam öncelendi, sorunlar büyüdü
Aksaray Haberleri Bilecik İl Müdürü İlkay Türkoğlu Aydın’a atandı
Aksaray Haberleri Beypazarı Cumhuriyet Başsavcısı İstanbul’a atandı
Aksaray Haberleri Gazeteciler Tillo’nun dönüşümünü yerinde gördü
Aksaray Haberleri Konya, Erzurum Yakutiye’yi ağırladı
Aksaray Haberleri Gülbirlik’li öğrenciler geri dönüşümü yerinde öğrendi
Aksaray Haberleri Ziraat Türkiye Kupası’nda grup maçları belli oldu
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021