Aksaray Haberleri - 28.10.2016 - 12:37
Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
Başkan Yazgı mesajında; 15 Temmuz tarihinde, Kurtuluş Savaşı yıllarında vatanımızı işgal etmek isteyen zihniyet bir kez daha ortaya çıkmıştır. Dışarıdaki hain eller, içimizdeki işbirlikçilerini de kullanarak ülkemizde iç savaş, huzursuzluk çıkarma gayesi ile harekete geçmiştir. Bu hainler ve işbirlikçileri devletimizin kararlı duruşu ve milletimizin, tıpkı Kurtuluş Savaşı’nda olduğu gibi, ülkemizin bağımsızlığı için verdiği eşsiz mücadele sayesinde hain amaçlarına ulaşamamışlardır.
Milletçe duygu birliğimizin büyük bir coşkuyla tezahür ettiği bugün, Cumhuriyetimiz için ortak değerlerimiz etrafında her zamankinden daha güçlü bir şekilde kenetlenme günüdür. Bugün, bizi biz yapan yüksek değerlerimizi daha gür sesle yüceltecek, geçmişte olduğu gibi tek yürek olarak haykıracak, el ele, gönül gönüle, geleceğe daha bir güvenle bakacağız. Son derece anlamlı duruşumuzla, kardeş kavgası çıkarmak için beyhude bir çaba içinde olan şer ve nifak odaklarına da bir kere daha en güzel cevabı vermiş olacağız. Bu anlamlı günde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını, eşsiz fedakârlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşen bütün şehit ve gazilerimizi rahmetle, şükranla anıyor, tüm vatandaşlarımı sevgiyle selamlıyorum” dedi.
Aksaray Haberleri Esrarengiz kuyu…
Aksaray Haberleri Galatasaray, Samsunspor’u 3-2 mağlup ederek liderliğini sürdürdü
Aksaray Haberleri Asgari ücret maratonu cuma günü başlıyor
Aksaray Haberleri Ankara’da tefecilik operasyonu: 20 şüpheli tutuklandı
Aksaray Haberleri Dünya Kupası’ndaki rakiplerimiz belli oldu
Aksaray Haberleri Gürbulak Gümrük Kapısı’nda 1,1 milyar liralık uyuşturucu ele geçirildi
Aksaray Haberleri Hava sıcaklıkları düşüyor: Yağışlı hava etkisini artıracak
Aksaray Haberleri Ankara’nın En Prestijli Ödülü RİDEF’e!
Aksaray Haberleri Serik’te 12 adrese eş zamanlı baskın: 8 gözaltı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021