Aksaray Haberleri - 15.09.2016 - 10:16
Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Emin Tetik “Allah Razı Olsun Başkanımız Muhtarlara Yakışır Bir Yer Verdi
Aksaray Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Emin Tetik ile beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ‘yı makamında ziyaret ederek karşılıklı görüş alış verişinde bulundu.
Yapılan görüşmelerin ardından Muhtarlar ve Başkan Haluk Şahin Yazgı, Valilik binası arkasında belediyeye ait dükkânların bulunduğu alanda inceleme yaptı.
Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, daha önce kafe olarak kullanılan ve boşaltılan belediyeye ait işyerini Aksaray Muhtarlar Derneği’ne ofis olarak tahsis etti.
Başkan Yazgı’nın bu jesti muhtarları çok sevindirdi. Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Emin Tetik yaptığı açıklamada “ Allah razı olsun. Sayın Belediye başkanımız dernek yerini tahsis etti. Gerçekten muhtarlara yakışır şekilde mükemmel bir yer verdi. Kamuoyunun önünde muhtarlarımız adına başkanımıza çok çok teşekkür ediyorum ”dedi.
Başkan Yazgı ise yaptığı kısa açıklamada “ Muhtarlar Derneğimize yeni tahsis ettiğimiz dernek ofisinin Muhtarlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Daha önce olduğu gibi bundan sonrada Demokrasinin temelini oluşturan Muhtarlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Aksaray Haberleri TVF Başkanı Üstündağ Malatya’da iftar sofrasında buluştu
Aksaray Haberleri Bakan Işıkhan’dan Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne ziyaret
Aksaray Haberleri Prof. Dr. Zakir Avşar: Bayram geldi hoş geldi…
Aksaray Haberleri Ankara’da bayram mesaisi: 23 bin güvenlik personeli sahada
Aksaray Haberleri Petrol fiyatlarında yükseliş: Brent 113 doların üzerine çıktı
Aksaray Haberleri Galatasaray’da sakatlık şoku: Osimhen’de kırık, Lang ameliyata gidiyor
Aksaray Haberleri Vali Bakan: “Huzurlu Bir Bayram İçin Tüm Tedbirler Alındı”
Aksaray Haberleri Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finalistler belli oldu
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021