Başkan ve Eşi Belediye Personeline Çiçek Verdi

Aksaray Haberleri - 09.03.2017 - 17:15

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla belediyede çalışan bayan personellere gül ve kupa dağıtarak Kadınlar Gününü kutladı.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, eşi Hasibe hanımla birlikte belediye içinde çalışan bayan personellerin bulunduğu servisleri tek tek ziyaret ederek gül ile özel olarak yapılan porselen kupa hediye etti.

Kadınların toplumda her zaman saygın bir yerde olduğuna vurgu yapan Başkan Yazgı, “Bir toplumu ayakta tutan aile, aileyi ayakta tutan da kadınlardır. Yani kadın demek toplumun ve ailenin temel direği demektir. Dinimiz, geleneğimiz, örf ve adetlerimizde kadınlara her zaman öncelik tanınmıştır. Bizde hizmetlerimizde kadınlarımıza her türlü ayrıcalığı tanımaya devam edeceğiz” dedi.

Aksaray belediyesinde çalışan bayanlar 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kendilerini ziyaret ederek çiçek ve kupa hediye eden Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ile eşi Hasibe Yazgı hanımefendiye bu nazik davranışlarından dolayı Teşekkür ettiler.

Aksaray Haberleri Türkiye-Belçika İşbirlikleri Güçleniyor

Aksaray Haberleri İmamoğlu’nun yargılandığı “casusluk” davasında savcı tutukluluğun devamını istedi

Aksaray Haberleri 33 İlde FETÖ’ye Operasyon, 69 Şüpheli Yakalandı

Aksaray Haberleri Erzurum mutfağına mühür: Paça Çorbası tescillendi

Aksaray Haberleri Sinop’ta Dereyi Kirleten Tesise 1 Milyon 678 Bin Tl Ceza

Aksaray Haberleri Çin ile Tanıştım Haber Ödülleri başvuruları başladı

Aksaray Haberleri Baba elinden kanlı infaz!

Aksaray Haberleri “Kalbimin En Güzel Şiiri: Annem” yarışmasında ödüller sahiplerini buldu

Aksaray Haberleri Saadet Partisi Heyeti Kars Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti

Aksaray Haberleri Gazi Üniversitesinde ‘100. Yılında Ankara Antlaşması Kerkük ve Musul’un Geleceği’ toplantısı yapıldı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021