Yerel Haberler - 01.11.2025 - 5:59
BALIKESİR-BHA
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın (AFAD) verilerine göre, saat 07.58’de merkez üssü Sındırgı olan 4,2 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi. Depremin yerin yaklaşık 6,8 kilometre derinliğinde gerçekleştiği bildirildi.
İlk belirlemelere göre deprem nedeniyle herhangi bir can ya da mal kaybı yaşanmadı. Bölgede yaşayan vatandaşlar kısa süreli panik yaşarken, AFAD ve ilgili ekiplerin saha tarama çalışmalarına başladığı öğrenildi.
Sındırgı, geçtiğimiz günlerde de sarsıntılarla gündeme gelmişti. 27 Ekim Pazartesi günü saat 22.48’de meydana gelen 6,1 büyüklüğündeki deprem, Balıkesir’in yanı sıra İzmir, Bursa, İstanbul, Tekirdağ, Kocaeli ve Sakarya gibi birçok ilde hissedilmişti.
Uzmanlar, bölgede yaşanan bu sarsıntıların olası artçı depremler kapsamında değerlendirilmesi gerektiğini belirtiyor.
Yerel Haberler Bilim Merkezi ile Üniversiteden “Siber Dayanışma” semineri
Yerel Haberler Galatasaray ile Samsunspor ligde 65. kez karşılaşacak
Yerel Haberler Hizmetin gücü filoya yansıyor
Yerel Haberler ABB’de memurlar için sds sözleşmesi yeniden imzalandı
Yerel Haberler Bodrum’da sağanak: Rögarlar taştı, caddeler göle döndü
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021