Yerel Haberler - 19.03.2026 - 0:00
ERZURUM – BHA
Program, AK Parti Erzurum İl Başkanlığı tarafından organize edildi. İftar programı, Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezi'nde gerçekleştirildi. Yoğun katılımın olduğu etkinlikte, Bakan Tekin ve Bakan Çiftçi vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti ve bayramlaşma programına iştirak etti.
Programa katılan vatandaşlar, bakanlara büyük ilgi gösterirken, organizasyon birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği bir atmosferde gerçekleşti. Yetkililer, bu tür buluşmaların toplumsal dayanışmayı güçlendirdiğini vurguladı. Etkinlik, iftarın ardından yapılan bayramlaşma ile sona erdi.
Yerel Haberler 27 ilde eş zamanlı FETÖ operasyonu: 47 şüpheli tutuklandı
Yerel Haberler Başkan Şansi yetimlerle Ramazan sofrasında buluştu
Yerel Haberler Kadirli’de feci kaza: 1 ölü, 8 yaralı
Yerel Haberler AB’den nükleer atılım: 330 milyon euroluk destek
Yerel Haberler Batman’da yedi mahalleyi rahatlayacak yol açılıyor
Yerel Haberler Bayram öncesi market denetimleri
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021