Yerel Haberler - 13.08.2025 - 8:30
ANKARA – BHA
Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, toplantının Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek başkanlığında gerçekleştirildiği belirtildi. Açıklamada, dünya ve Türkiye ekonomisinin makroekonomik görünümünün kapsamlı şekilde ele alındığı ifade edildi.
Komite toplantısında, reel sektör gelişmeleri ve finansal sektöre etkileri değerlendirildi; kredi büyüme sınırlamalarının sonuçları ve uygulanabilecek adımlar tartışıldı. Ayrıca kur korumalı mevduat ve katılma hesapları uygulamasının mevcut durumu analiz edilerek geleceğine dair senaryolar üzerinde istişare yapıldığı kaydedildi.
Açıklamada, Finansal İstikrar Komitesi’nin, dengeli ve sürdürülebilir büyümenin temel unsurlarından biri olan finansal istikrarın korunması için bütüncül bir yaklaşımla çalışmalarına devam ettiği vurgulandı.
Yerel Haberler Düzcespor gençlerle Giresunspor’u 2-1 mağlup etti
Yerel Haberler Radyo yayıncılığında elektronik ölçümle yeni dönem başladı
Yerel Haberler Louvre Müzesi kapanma tehlikesiyle karşı karşıya
Yerel Haberler Elvan Işık Gezmiş; Bu bütçe halkın bütçesi değil
Yerel Haberler Murgul Belediyespor 3 puanı 3 golle aldı
Yerel Haberler Digor’da Badminton heyecanı başladı!
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021