Yerel Haberler - 09.03.2026 - 0:00
AYDIN (BHA) ERDAL AYDIN
Edinilen bilgilere göre Ceren Ak, dün sabah saatlerinde çalıştığı iş yerine gitmek üzere evinden ayrıldı. Ancak genç kızın en son Efeler ilçesine bağlı Meşrutiyet Mahallesi’nde görüldüğü öğrenildi.
O saatten sonra kendisine ulaşılamayan Ceren Ak için arama çalışmaları başlatıldı. Öte yandan Ak’ın protez tırnak merkezinde çalıştığı öğrenildi. Sabah işe gitmek için evden ayrılan genç kızın ortadan kaybolması üzerine ailesi ve yakınları çevrede araştırma başlattı.
Genç kızın bulunması için hem yetkililerin hem de yakın çevresinin çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi. Ailesi, Ceren'i gören ya da nerede olduğunu bilen kişilerin kendileriyle iletişime geçmesini ya da polise bildirmelerini talep etti. Yetkililerin ve yakınlarının genç kıza ulaşmak için çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.
Yerel Haberler Çay demleme teknolojilerinin güçlü markası Ateşe Makine, IBAKTECH 2026’da göz doldurdu
Yerel Haberler Başkan Saruhan, yağmur altında takımını uğurladı
Yerel Haberler Sel felaketinin yaşandığı 3 il için 40 milyon TL’lik kaynak
Yerel Haberler ÖSYM’den adaylara hafta sonu sınavı duyurusu
Yerel Haberler AKK’de engelli bireyler için sanatın gücü konuşuldu
Yerel Haberler RTÜK, EPRA toplantısında medyaya güven ve çocukların dijital ortamda korunması konularını ele aldı
Yerel Haberler Kırıkkale’de öğrenciler güreşle spora kazandırılıyor
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021