Yerel Haberler - 01.12.2025 - 11:35
AYDIN (BHA) SELMA AYDIN –
27–28 Kasım 2024 tarihlerinde, Türkiye Sağlık Hizmetleri Kalite ve Akreditasyon Enstitüsü (TÜSKA) denetçileri Opr. Dr. Alper Fırat Polat ve Arzu Yalçın tarafından ADÜ Hastanesi’nde akreditasyon eğitim programı düzenlendi. Eğitimler, hem teorik hem de pratik uygulamaları kapsayacak şekilde planlandı.
Eğitim sürecinde, hastanenin kalite ve akreditasyon standartlarına uyumu artırmak amacıyla tüm birimler ziyaret edildi. Süreçler yerinde incelenerek, ilgili personele alana özgü uygulamalı bilgiler aktarıldı. Denetçiler, hastane personeline teorik bilginin yanı sıra uygulamalı eğitimler de verdi.
TÜSKA denetçileri tarafından yapılan değerlendirmeler, hastanenin sürekli iyileşme süreçlerine önemli katkı sağladı. Yapılan incelemeler, hasta güvenliği standartlarının yükseltilmesi ve kurumsal performansın artırılması açısından kritik rol oynadı.
Yerel Haberler Dereboğazı yolu için iki Cumhuriyet Savcısı görevlendirildi
Yerel Haberler Sosyal medyada 15 yaş sınırı hazırlığı
Yerel Haberler Dereboğazı ve Döşemealtı’nda can pazarı
Yerel Haberler Beypazarı belediyesi T.S.M Korosu çalışmalara başladı
Yerel Haberler Satılık konut ilanlarına e-Devlet doğrulaması geliyor
Yerel Haberler Beypazarı’nda TYT, AYT ve LGS deneme sınavları düzenlenecek
Yerel Haberler Antalya’daki otobüs faciasında ihmal iddiası
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021