Aksaray Haberleri - 04.04.2017 - 16:40
“ Adalete olan güveni artırmak, vatandaş ve devlet arasında ilişkiyi güçlendirmek bilinci taşıyan Avukatlarımızın Günü Kutlu Olsun”
Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, ‘5 Nisan Avukatlar Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Başkan Yazgı, mesajında adalete duyulan güveni artırmanın, vatandaş ve devlet ilişkisini pekiştirmenin yegâne temelinin adli yargı işleyişiyle mümkün olduğunu söyledi.
Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Hukuk devletinde tüm vatandaşların temel hak ve özgürlüklerin anayasa ve yasalarla koruma altına alındığını söyledi.
Başkan Yazgı, “Bu çerçevede hukuk sisteminde savunma işlevini yerine getiren avukatların, kurum veya kişileri hakları konusunda bilgilendirip, yönlendirerek veya hakların alınıp korunmasına yardımcı olarak önemli bir görevi icra etmektedirler. Adalete olan güveni artırmak, vatandaş ve devlet arasında ilişkiyi güçlendirmek bilinci taşıyan Avukatlarımızın sunduğu hizmet bir kamu hizmetidir. Bu bağlamda avukatlık görevini icra eden tüm avukatlarımızın günü kutlu olsun” dedi.
Aksaray Haberleri Aylardan mayıs ama hala kar mücadelesi devam ediyor
Aksaray Haberleri Bilecik’te orman yangınlarına karşı hava kalkanı
Aksaray Haberleri Kars Aynalı Köşk duruşmasında gergin anlar yaşandı
Aksaray Haberleri Gazze’de can kaybı 72 bin 742’ye çıktı
Aksaray Haberleri Erzincan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nde görev değişimi
Aksaray Haberleri Digor’da ilk kez düzenlenen şenlik büyük coşkuya sahne oldu
Aksaray Haberleri Kırıkkale’de çocuklar camide buluşuyor
Aksaray Haberleri Bakan Işıkhan’dan emeklilere bayram ikramiyesi müjdesi
Aksaray Haberleri 224 Dolandırıcı Yakalandı
Aksaray Haberleri Gazetecilik atölyesinde kriz dönemi medyası masaya yatırıldı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021