Aksaray Haberleri - 02.02.2019 - 9:57
Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş ve Yönetim Kurulu tarafından organize edilen 4 yıllık Stratejik Plan Toplantısı kapsamında ilimiz iş adamları, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Müdürleri ve Sivil Toplum Kuruluşlarımızın Başkanları ile ATSO’da bir araya geldiler.
Geçtiğimiz Perşembe Günü Yatırımcılar ve İş Adamları ile ilimiz sanayisinin geleceğine yönelik stratejik toplantı gerçekleştiren Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Cuma Günü’de Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Müdürleri ve Sivil Toplum Kuruluşlarımızın Başkanlarının görüşlerini ve fikirlerini aldı.
Toplantıların ATSO’nun ve iş dünyasının geleceğine yönelik çok verimli geçtiğini belirten Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş, yaptığı açıklama da; “ İlimizin Sanayideki öncü kuruluşu olan Ticaret ve Sanayi Odamızın 2019- 2023 yılı Stratejik Planı kapsamında ilimizde mevcut yatırımcı ve iş adamlarımız, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Müdürleri ve Sivil Toplum Kuruluşlarımızın Başkanlarımız ile bir araya gelerek Ortak Aklın Gücüyle hareket ederek görüş ve fikir alışverişinde bulunarak ortaya çıkan sonuçlar Uzmanlarımız tarafından rapor edildi. Bu kapsamda Meslek Komitelerimizden ve şehrimizin idareci ve Sivil Toplum Kuruluşları tarafından iletilen öneriler 4 Yıllık Stratejik Planımız içerisinde yer alacak ve Aksaray’ın Sanayine güç verecek hedefler ve projeler ortaya çıkacaktır.
Göreve geldiğimiz günden bu yana kendimize belirlediğimiz Ortak Aklın Gücüyle Geleceğin Sanayi Kentini Aksaray’da inşa edeceğiz vizyonu doğrultusunda çalışmalarımıza aralıksız olarak devam ediyoruz. Birçok projemiz hayat bulurken birçok projemiz içinse fizibilite çalışmalarına başlanmıştır. Bu anlamda 4 Nisan’dan 2018’den bu yana bize inanan, güvenen ve her alanda desteklerini esirgemeyen başta 5000 Üyemiz olmak üzere İş Adamlarımıza, Yatırımcılarımıza, Kamu Kurum ve Kuruluşlarımızın İdari Amirlerine ve Sivil Toplum Kuruluşlarımızın çok değerli Başkanlarına ATSO Yönetim Kurulumuz ve İş Dünyamıza adına teşekkür ediyorum. Kısa bir zaman zarfında ortaya çıkan sonuçlar neticesinde Stratejik Planımız hazırlanacak ve Sanayimizin Geleceğine büyük katkı sağlayacaktır” Dedi.
Aksaray Haberleri Afyonkarahisar ve Dinar’dan AK Parti’ye yeni katılım
Aksaray Haberleri Erzurum’da kritik sığınak toplantısı
Aksaray Haberleri Aylardan mayıs ama hala kar mücadelesi devam ediyor
Aksaray Haberleri Bilecik’te orman yangınlarına karşı hava kalkanı
Aksaray Haberleri Kars Aynalı Köşk duruşmasında gergin anlar yaşandı
Aksaray Haberleri Gazze’de can kaybı 72 bin 742’ye çıktı
Aksaray Haberleri Erzincan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nde görev değişimi
Aksaray Haberleri Digor’da ilk kez düzenlenen şenlik büyük coşkuya sahne oldu
Aksaray Haberleri Kırıkkale’de çocuklar camide buluşuyor
Aksaray Haberleri Bakan Işıkhan’dan emeklilere bayram ikramiyesi müjdesi
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021