Aksaray Haberleri - 22.05.2017 - 9:08
Aksaray Ticaret Borsası Tarım Ticaret merkezi ve Bölgenin En Büyük ve en modern hayvan park yeri ve canlı hayvan borsasının tamamlanmasının ardından Ortaköy ve eskil içlerine tarım ticaret merkezi yapımı konusunda düğmeye bastı.
Ortaköy ilçesinde zemin dolgu ve etüt çalışmalarının başlaması ile birlikte, temeli atılacak olan Aksaray Ticaret Borsası Yunus emre Tarım Ticaret merkezinde Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök beraberinde yönetim ve meclis üyeleri ile incelemede bulundu.
Yağmur altında çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirten Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök “Şu anda Ortaköy ilçemizde Yunus Emre Tarım Ticaret Merkezimizin İnşaatına başlamış bulunmaktayız. Bu mutluluğu da Allah bizlere nasip etti. Ortaköy de ki ekibiz olan Mehmet Ekici, İlhan Demir ve Yakup Uğur’un gayretli çalışmaları, meclisimizin destekleri ile birlikte Ortaköy de ki borsa Üyelerimizin de katkıları ve destekleri ile biz bunu gerçekleştirdik. Bizlere inandılar ve güvendiler bizde inşaatımıza bu gün itibari ile başladık. Şu anda kazı çalışmaları ve zemin etüt çalışmaları devam etmekte. En kısa zamanda temel atma töreni gerçekleştireceğiz. Ben buradan Aksaray’ımıza, Aksaray Ticaret Borsamıza ve üyelerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bu mutluluğu biz yaşadık inşallah hep birlikte Ortaköy ve Aksaray olarak bu mutluluğun daha iyilerini hep birlikte yaşayacağız. Ben buradan ekimize meclisimize, Ortaköy de ki meclis üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Saygılar sunuyorum” dedi.
Aksaray Haberleri Tera Yatırım CEO’su Sarpyener gözaltına alındı
Aksaray Haberleri Doğal gaz desteğinde 2026 rakamları açıklandı
Aksaray Haberleri Emine Erdoğan’ın öncülüğündeki Sıfır Atık Hareketi 9. yılına ulaştı
Aksaray Haberleri Bisikletleriyle Avrupa yolculuğuna çıkan çift Beypazarı’nda mola verdi
Aksaray Haberleri Muhsin Yazıcıoğlu soruşturmasında ikinci dalga: 33 şüpheli gözaltında
Aksaray Haberleri Kiralık sosyal konut projesinde başvurular için son gün
Aksaray Haberleri Bakan Yumaklı açıkladı: Çömlekköy Barajı 2028’de bitecek
Aksaray Haberleri Bakan Şimşek’ten “yalan haber” açıklaması
Aksaray Haberleri Elektrikli araç şarjında depolama dönemi başlıyor
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021