ASÜ Tıp Fakültesi İçin Çalışmalar Devam Ediyor

Aksaray Haberleri - 03.08.2015 - 10:31

Rektr Şahin ADH heyetiyle sağlık Yatırımlarını konuştu Aksaray Üniversitesi’ne (ASÜ) Tıp Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi kurulması için başlatılan çalışmalar devam ediyor. Türkiye’de, sağlık alanına yapılan yatırımların karşılığının olduğunu ve bu alanda büyümek için gayret gösterdiklerini söyleyen ASÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, Aksaray Devlet Hastanesi’nden (ADH) uzmanlarla görüştü. Üniversiteye sağlık alanında yapılan ve yapılması planlanan çalışmalardan bahseden Şahin, ADH heyetinden, planlanan çalışmaların nasıl daha verimli şekilde ilerleyebileceği noktasında bilgi aldı, tecrübelerinden istifade etmek istediklerini belirtti. ASÜ Rektörü, ortak aklın gücüne inandıklarını ifade ederek, “ADH heyetiyle, kurmayı düşündüğümüz Tıp Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Enstitüsü’nü konuştuk, bilgiler ve öneriler aldık. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Amacımız, en ideal şekilde çalışmaları sürdürmek ve netice almaktır. Bu konuda üzerimize düşeni yerine getirmeye çalışıyoruz” dedi.

Kısa açıklamanın ardından ASÜ Rektörü Şahin ve ADH’den gelen uzman heyet, konuyu detaylı şekilde görüştü. Görüşmelerin süreceği belirtildi.

Aksaray Haberleri Lavanta Bahçemiz Tarım ve Turizmin Buluşma Noktası Oldu

Aksaray Haberleri Aksaray Sosyal Belediyecilikte Örnek Olmaya Devam Ediyor

Aksaray Haberleri Sığırların Solunum Hastalıklarına İlişkin Proje Destek Aldı

Aksaray Haberleri Aksaray İHH Başkanı Korkmaz Özgürlük Filosu’nda

Aksaray Haberleri Macera Park Çok Yakında Yeni Sezona Merhaba Diyecek

Aksaray Haberleri Aksaray İHH 2024 Ramazan Faaliyetleri

Aksaray Haberleri Başkan Dinçer Çocukları 23 Nisan Çocuk Şenliğine Davet Etti

Aksaray Haberleri Yeni Belediye Hizmet Binasında Çalışmalar Aralıksız Sürüyor

Aksaray Haberleri Solaklı’da Bir İlk: Kadın Başkan Seçildi

Aksaray Haberleri Başkan Dr. Evren Dinçer Mazbatasını Aldı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021