Aksaray Haberleri - 30.12.2015 - 10:32
Aksaray Üniversitesi Doğa Sporları Topluluğu (ASÜ-DOST), lösemili çocukların sağlık sorunlarına dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak maksadıyla, Hasandağı’na tırmanış gerçekleştirdi. Ekip, ASÜ bayrağını zirveye taşıdı.
Etkinlik, ASÜ-DOST Danışmanları Prof. Dr. Süleyman Tarman ve Yrd. Doç. Dr. Ferhat Kadir Pala liderliğinde, 20 kişilik bir ekiple, Ereğli Dağcılık Kulübü’nün (ERDAK) katılımıyla gerçekleştirildi. Kuruluşundan bu yana dağcılık, kayak, dalış ve bisiklet gibi birçok sportif etkinlik düzenleyen ASÜ-DOST, üçüncü kez Hasandağı’na tırmandı. Tırmanışın ardından 203 sporcunun daha katılımıyla, bölgede kamp kuruldu. ASÜ-DOST ekibi, etkinlik öncesinde Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’nın desteğiyle alınan teknik malzemelerle katılımcılara dağcılık, kampçılık ve tırmanış eğitimleri verdi.
Aksaray Haberleri Rusya: Küresel ekonomide eski küreselleşme dönemi kapandı
Aksaray Haberleri Galatasaray’ın rakibi kura çekimiyle belli oluyor
Aksaray Haberleri Savunma sanayii ihracatı 10 milyar doları aştı
Aksaray Haberleri Kristjan Asllani Beşiktaş için İstanbul’da
Aksaray Haberleri 379 FETÖ bağlantılı hesaba erişim engeli
Aksaray Haberleri Aksaray’da önemli onkolojik cerrahi operasyon başarıyla gerçekleştirildi
Aksaray Haberleri Ümit Karan’dan itirafçı hamlesi iddiası
Aksaray Haberleri Şimşek: Turizm geliri 2025’te 65,2 milyar dolara ulaştı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021