ASÜ, Bisiklet Yarışlarında Çifte Şampiyon Oldu

Ana Manşet - 23.05.2022 - 10:45

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Spor Bilimleri Fakültesi Öğrencileri, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından İzmir’de düzenlenen ve iki klasmanda gerçekleştirilen Bisiklet Yarışları Türkiye Şampiyonasında takım halinde iki şampiyonluk elde etti.

Yol Yarışlarında Oğuzhan Taşakan birinci, Muhammed Erkan ikinci ve Emre Genç üçüncü olurken, Dağ Bisikleti Yarışlarında ise Nurullah Yuteri ikinci, Muhammed Erkan dördüncü ve Emre Genç beşinci oldu. Her iki kategoride de takım halinde şampiyon olan ASÜ, organizasyonu bir altın, iki gümüş ve bir bronz madalya ile tamamladı. Takım Antrenörü Öğretim Görevlisi Fatih Şahin, yarışlara düzenli biçimde hazırlandıklarını ve uzun süren hazırlık çalışmalarının ardından elde edilen çifte şampiyonluğun kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi.

Rektör Prof. Dr. Yusuf Şahin, bisiklet sporunun ASÜ’nün özel ilgi alanlarından birisi olduğunu belirterek “Şampiyonlukları münasebetiyle sporcularımızı ve başarıya emek veren çalışma arkadaşlarımızı kutluyoruz” dedi.

Ana Manşet 92 Milyon 211 Bin TL Destek Ödemesi Bereketli Olsun

Ana Manşet ABİDE Araştırması Aksaray’da da Yapılacak

Ana Manşet Aksaray Belediyesinden Emeklilere Ücretsiz Kuaför Hizmeti

Ana Manşet ASÜ Tıp Fakültesinin Yeni Dekanı Prof. Gölgeler Oldu

Ana Manşet İstanbul Bilim Festivali ASÜ’nün Katkılarıyla Yapılacak

Ana Manşet Aksaray Baro Başkanı Ay Oldu

Ana Manşet Aksaray Belediyesinden 23 Nisan’a Özel Çocuk Şenliği

Ana Manşet Başkan Dinçer, Koltuğunu Çocuklara Bıraktı

Ana Manşet Aksaray’ın Kalbinde Yeni Bir Şehir İnşa Ediyoruz

Ana Manşet ATSO Üyeleri TÜYAP’ta Yapı Fuarına Katıldı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021