Aksaray Haberleri - 24.04.2015 - 15:30
Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü tarafınca düzenlenen asansör sistemlerinin bakım, onarım, mevzuatı hakkında seminere Aksaray Belediyesi destek veriyor. Eğitim ve bilgilendirmeye yönelik başlatılan seminerde; asansör güvenliği konusunda ilgili firma ile bina idare ve yöneticilerine bir takım sorumluluklar düştüğü belirtildi.
Seminer hakkında katılımcılara bilgi aktaran Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Refik Tezcan, asansörlerin kurulumu ve montajının standart, yönetmelik gereğince teknik kurallara uygun olması gerektiğini söyledi.
Belediye konferans salonunda düzenlenen seminerde Makine mühendisleri ve Asansör firma sahipleri hazır bulundu. Seminerde; ihmallerin insanların can güvenliğini tehdit edebileceği anlatılırken asansörlerin yılda bir sefer, mutlaka ve mutlaka bakım ve onarımdan geçirilmeli olduğunu aktarıldı.
Seminere katılan yetkililer, asansörlerin gerek montajı gerekse bakım ve onarımının uzman kişiler tarafından ve titizlikle yapılması gerektiğini belirttiler.
Aksaray Haberleri Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Bağımlılıkla mücadelede beraber olmalıyız”
Aksaray Haberleri Osmaniye’de yolcu otobüsü tıra çarptı: 6 ölü, 11 yaralı
Aksaray Haberleri Esrarengiz kuyu…
Aksaray Haberleri Galatasaray, Samsunspor’u 3-2 mağlup ederek liderliğini sürdürdü
Aksaray Haberleri Asgari ücret maratonu cuma günü başlıyor
Aksaray Haberleri Ankara’da tefecilik operasyonu: 20 şüpheli tutuklandı
Aksaray Haberleri Dünya Kupası’ndaki rakiplerimiz belli oldu
Aksaray Haberleri Gürbulak Gümrük Kapısı’nda 1,1 milyar liralık uyuşturucu ele geçirildi
Aksaray Haberleri Hava sıcaklıkları düşüyor: Yağışlı hava etkisini artıracak
Aksaray Haberleri Ankara’nın En Prestijli Ödülü RİDEF’e!
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021