Yerel Haberler - 04.03.2026 - 0:00
Bayram SARAYOĞLU / BHA – ARTVİN
Artvin Valisi Turan Ergün, Yeşilay Haftası kapsamında Hopa’da yürütülen farkındalık çalışmalarını yerinde inceledi. Hopa Kaymakamlığı önünde kurulan Yeşilay çadırını ve Hopa Toplum Sağlığı Merkezi tarafından açılan standı ziyaret eden Vali Ergün, vatandaşlara yönelik gerçekleştirilen sağlık taramaları hakkında ilgililerden bilgi aldı. Ergün, ziyaretleri kapsamında, Yeşilay tarafından sigara, alkol, madde, kumar ve internet bağımlılığıyla mücadele kapsamında sunulan ücretsiz psikolojik ve sosyal destek hizmetleri ve Toplum Sağlığı Merkezi tarafından gerçekleştirilen boy-kilo endeksi ve karbonmonoksit ölçümü ile sigara kullanımına yönelik değerlendirme uygulamalarını inceledi.
Programın devamında Ergün, Hopa Yeşilay Danışmanlık Merkezi’ni (YEDAM) ziyaret ederek personelle bir araya geldi. Toplum sağlığını korumaya yönelik yürütülen çalışmalardan dolayı emeği geçenlere teşekkür eden Ergün, personelin Yeşilay Haftası’nı kutladı.
Yerel Haberler Ankara’nın milletvekili sayısı arttı
Yerel Haberler Jeopolitik riskler piyasaları baskılıyor
Yerel Haberler Giresunspor’da üst üste düşüş sonrası sorumluluk tartışması
Yerel Haberler Trump’tan hürmüz mesajı: “Gerekirse donanma refakat edecek”
Yerel Haberler Artvin’de Genç Kızlar Voleybol Şampiyonu Artvinspor
Yerel Haberler Memurlara doğum sonrası 16 hafta ücretli izin
Yerel Haberler Kırıkkale basını dayanışma iftarında
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021