Artvin Trabzonspor Taraftarlar Derneğinden özel gereksinimli bireylere anlamlı ziyaret

Yerel Haberler - 08.12.2025 - 12:41

ARTVİN – BHA

Dernek Başkanı Bayram Sarayoğlu, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Alim Çelik, Murathan Taşkın ve Selim Pirinç, Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu’nu ziyaret ederek burada özel eğitim kursuna katılan özel gereksinimli bireylerle bir araya geldi.

Samimi bir ortamda geçen ziyarette Dernek Başkanı Bayram Sarayoğlu, derneğin her zaman özel gereksinimli bireylerin yanında oldukları mesajını vererek, toplumun bu konuya daha fazla duyarlı olmasını ve herkesin birer engelli adayı olduğunu unutmaması gerektiğini vurguladı.

Dernek yöneticileri bir süre sohbet ettikleri özel gereksinimli bireyleri Trabzonspor’un bir maçına götürme sözü verdi.

Sarayoğlu, ziyaretin anısına özel gereksinimli bireylere derneğin Trabzonspor atkısı ile çeşitli hediyeler takdim etti.

Ziyarette, Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Özkan Köse ile kurs öğretmenleri Gönül Pirinç ile Esra Pınar da hazır bulundu.

Yerel Haberler Eskader’in düzenlediği “Babıabi Sohbetleri” Programında, D. Mehmet Doğan konuşuldu

Yerel Haberler Meteoroloji’den çifte uyarı: Sağanak yağış ve kuvvetli rüzgara dikkat

Yerel Haberler Haziran ayı doğum yardımı ödemeleri annelerin hesaplarına geçti

Yerel Haberler Burdur lisesi mezuniyet töreninde Japon esintisi

Yerel Haberler Dünya Kupası’nda tarihi rekor: Tribünlerde 3,6 milyon seyirci

Yerel Haberler Beşiktaş GAİN’e EuroLeague daveti

Yerel Haberler “Kağılcık Ekolojik Teke Obası” törenle hizmete açıldı

Yerel Haberler Şile Belediyesi soruşturmasında 16 şüpheli gözaltına alındı

Yerel Haberler Antalya’da orman işçilerine MYK sınavı yapıldı

Yerel Haberler Ekmek meselesi ATSO gündeminde

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021