Antalya’da pastanede kanlı olay: 2 ölü, başkan ölü bulundu

Yerel Haberler - 24.08.2025 - 0:07

ANTALYA – BHA

Antalya’da Pastanede Silahlı Çatışma: 2 Kişi Hayatını Kaybetti, Pastacılar Odası Başkanı Ölü Bulundu

Olay, saat 22.00 sıralarında Yeni Mahalle 2428 Sokak üzerinde bulunan bir pastanede meydana geldi. İddiaya göre, pastanede çalışan Elif Kılıç, iş yerine gelen arkadaşı Hasan Fırat ile masada sohbet etmeye başladı. Kısa süre sonra ikili arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine iş yeri sahibi Kerim Üre müdahale etmek istedi. Ancak Üre ile Fırat arasında da sözlü tartışma yaşandı ve dakikalar içinde gerginlik kavgaya dönüştü.

Yaşanan arbede sırasında Kerim Üre, belinden çıkardığı tabancayla Hasan Fırat’a ateş etti. Kurşunların hedefi olan Fırat yere yığılırken, kavgayı ayırmaya çalışan Elif Kılıç da açılan ateş sonucu yaralandı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahale sonrası Fırat ve Kılıç ambulanslarla hastaneye kaldırıldı, ancak doktorların tüm çabalarına rağmen iki yaralı hayatını kaybetti.

Olayın ardından Kerim Üre, otomobiliyle olay yerinden uzaklaştı. Polis ekiplerinin geniş çaplı aramasının ardından Kepez ilçesi Habibler Mahallesi 5509 Sokak’ta park halindeki aracında Üre’nin başından vurulmuş şekilde ölü bulunduğu belirlendi. Araçta bir tabanca da ele geçirildi. İlk bulgular, Üre’nin kendi silahıyla yaşamına son vermiş olabileceğini gösteriyor.

Polis ekipleri, hem pastanede hem de Üre’nin aracının bulunduğu bölgede güvenlik önlemleri alarak olay yeri incelemesi yaptı. Soruşturma kapsamında tarafların tartışmasının nedeni araştırılıyor, görgü tanıkları ve güvenlik kamera kayıtları inceleniyor.

Olay, Kepez ilçesinde yaşayan vatandaşlar arasında büyük üzüntü ve endişe yarattı.

Yerel Haberler Hatay’da tır alevlere teslim oldu

Yerel Haberler Akdeniz Üniversitesi’nde başarılı böbrek nakli

Yerel Haberler Giresun’da altyapı ve üstyapı çalışmaları devam ediyor

Yerel Haberler Kaş’ta kıtaları birleştiren maraton: Meis-Kaş yüzme yarışı tamamlandı

Yerel Haberler 69 ilde uyuşturucu operasyonu

Yerel Haberler Antalya’da Orman yangını alarmı

Yerel Haberler Yaz Etkinlikleri Kent Orkestrası konseriyle başladı

Yerel Haberler Kars’ta 51 suç kaydıyla aranan ve şahıs yakalandı

Yerel Haberler Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye NATO’nun güvenliğine katkı sunan müttefiklerin başındadır

Yerel Haberler Dışişleri Bakanlığı’ndan İsrail’in Suriye’deki saldırılarına tepki

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021