Yerel Haberler - 16.12.2025 - 11:55
ANTALYA-BHA
Antalya İl Emniyet Müdürü Dr. Sabit Akın Zaimoğlu, ilçe emniyet müdürlüklerine yönelik ziyaretleri kapsamında Kaş, Alanya ve Demre ilçelerinde denetim ve incelemelerde bulundu.
Zaimoğlu, ziyaret ettiği ilçelerde görev yapan emniyet personelinin çalışmalarını yerinde inceleyerek yürütülen hizmetler hakkında bilgi aldı. İlçe emniyet müdürlüklerinin mevcut durumu, asayiş ve güvenlik uygulamalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Zaimoğlu, personelle de bir araya geldi.
Kaş programı kapsamında yapımı devam eden Kaş İlçe Emniyet Müdürlüğü yeni hizmet binasında da incelemelerde bulunan İl Emniyet Müdürü Zaimoğlu, yetkililerden inşaat sürecinin son durumu hakkında bilgi aldı. Yeni hizmet binasının tamamlanmasıyla birlikte vatandaşlara daha modern ve etkin bir ortamda hizmet sunulmasının hedeflendiği ifade edildi.
Zaimoğlu’nun ilçe ziyaretlerinde, güvenlik hizmetlerinin etkinliği, personel motivasyonu ve vatandaş odaklı hizmet anlayışının önemine vurgu yaptığı öğrenildi.
Yerel Haberler Batman Havalimanı’ndan 63.490 yolcu uçuş yaptı
Yerel Haberler Ali Temür Enerji Bakanlığı bütçesi üzerine mecliste konuştu
Yerel Haberler Ekrem Faruk Civelekoğlu çalışmalarımız devam edecek
Yerel Haberler KADEM’in projesi geleceğe ışık oldu
Yerel Haberler Ortaköy Belediyesi Araç Filosunu Güçlendirdi
Yerel Haberler Bakan Kurum: “Hatay’ımız yeniden ayağa kalkmıştır”
Yerel Haberler İbradı’da yerli malı haftası minik yüreklerle şenlendi
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021