Yerel Haberler - 08.04.2026 - 0:00
ANTALYA-BHA
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü verilerine göre, ocak-mart döneminde havalimanında toplam 3 milyon 138 bin 499 yolcuya hizmet verildi.
Turizm sezonuna hazırlanan Antalya’da, mart ayında yolcu ve uçak trafiğindeki artış dikkat çekti.
Antalya Havalimanı’nda mart ayında iç hat yolcu trafiği 501 bin 841, dış hat yolcu trafiği ise 687 bin 568 olarak kaydedildi. Böylece mart ayında toplam 1 milyon 189 bin 409 yolcu havalimanını kullandı. Aynı dönemde uçak trafiği iç hatlarda 3 bin 962, dış hatlarda 5 bin 197 olmak üzere toplam 9 bin 159 olarak gerçekleşti.
Mart ayında Antalya Havalimanı’nda yük (kargo, posta ve bagaj) trafiği toplam 13 bin 592 ton oldu. Havalimanında yılın ilk üç ayında ise yük trafiği 35 bin 287 ton seviyesine ulaştı. Ocak-mart döneminde Antalya Havalimanı’nda toplam uçak trafiği 23 bin 797 olarak kaydedilirken, yolcu sayısındaki artışın turizm sezonunun yaklaşmasıyla birlikte önümüzdeki aylarda daha da yükselmesi bekleniyor.
Yerel Haberler Edirne gayrimenkul sektörüne yeni soluk: Selimia Gayrimenkul
Yerel Haberler Kars’ta Tarihi Mazlum Ağa Hamamı Turizme kazandırılıyor
Yerel Haberler Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Boyraz Kırıkkale’de ulaştırma vizyonunu anlattı
Yerel Haberler ASBÜ’de 2026-2027 akademik yılı açılış konferansı düzenlendi
Yerel Haberler Kars TSO Meclis Başkanlığına Zülküf Kop seçildi
Yerel Haberler AK Parti Mamak İlçe Başkanı Dalbastı’dan TİMBİR’e ziyaret
Yerel Haberler MHP Lideri Bahçeli’den Türk dünyası mesajı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021