Yerel Haberler - 07.12.2025 - 8:27
ANKARA – BHA
Organizasyonun, Türkiye ile Romanya arasındaki köklü dostluk ve kültürel bağları pekiştirmesi hedefleniyor. Yüzyıllardır süren ortak tarih, Balkanlar ve Trakya başta olmak üzere Türkiye’nin 81 ilinde Romanya ile soy bağı bulunan çok sayıda vatandaşın yaşadığına dikkat çekilerek etkinliğin iki ülke toplumlarını daha da yakınlaştıracağı vurgulandı.
Düzenlenecek Noel karşılama programında Romanya kültürüne ait geleneksel gösteriler, sanat etkinlikleri, müzik performansları ve kültürel paylaşımların yer alacağı belirtildi. Etkinliklerin kamuoyuna duyurulması amacıyla organizasyon komitesi tarafından poster ve bilgilendirme çalışmalarının başlatıldığı kaydedildi.
Yetkililer, tüm Ankaralıları etkinliğe davet ederken, davetin ücretsiz olduğunu duyurdu.
Yerel Haberler Habur Gümrük Kapısı’nda 41 kilogram altın ele geçirildi
Yerel Haberler Dereboğazı yolu yine can aldı 7 ölü 5 yaralı
Yerel Haberler Liman ve havalimanında büyük uyuşturucu operasyonu
Yerel Haberler Aksaray, Stratejik Sanayide Yeni Merkez Oluyor
Yerel Haberler Antalya’da yolcu otobüsü devrildi: 8 ölü, 26 yaralı
Yerel Haberler Antalya yolunda yolcu otobüsü kazası
Yerel Haberler Yarıyıl tatili bitti: Milyonlarca öğrenci yeniden sınıfta
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021