Ankara Gıda Tarım Ürünleri Derneği Kuruldu

Yerel Haberler - 21.08.2022 - 9:47

Ankara Gıda Tarım Ürünleri Derneği kuruluş aşamasını tamamladı. Dernek Kurucu Başkanı Canan Ceylan amaçlarının sektördeki paydaşları bir araya toplamak olduğunu söyledi.

Bunun içindir ki ciddi ve özverili bir çalışma başlattık il il gezdik gıda ve tarımda görüşler aldık çiftçilerden ve gıda üreticilerinden aldığım destekle ve ortak kararla derneğin kuruluşunu tamamladım dedi.

 Ankara Gıda Tarım Ürünleri Derneği Başkanı Canan Ceylan, “Tarım ve gıda üretiminde ülkemizde gelinen noktada yanlış politikalar nedeniyle zor günler yaşanıyor. Üretici artan maliyetler nedeniyle üretimi bırakma noktasına geldi. Bu noktada radikal bir kalınma politikası açıklanamadığı sürece özellikle Gıda ve Tarım da geriye doğru gidebiliriz. Pandemi döneminde gıda tarımdaki güçlü olmanın önemi açıkça görüldü. Sektörde zor günler yaşıyoruz. Ankara’da Gıda Tarım Ürünleri Derneğimizi kurarak yardımlaşma ve dayanışmayı hedefliyoruz.” dedi. Derneğimizin şu andaki üye sayısı 270 bin e ulaştı hedefimiz milyonlarla vatanımıza hizmet olması diye de belirtti.

Yerel Haberler Ankara’da sürücülere uyarı: Trafiğe kapatılacak güzergâhlar açıklandı

Yerel Haberler Bakan Yardımcısı Yiğitbaşı genç polisleri tebrik etti: “Allah ayaklarına taş değdirmesin”

Yerel Haberler Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz CHP içindeki bu kavganın, bu iç savaşın tarafı değiliz

Yerel Haberler Kars’ta görev yeri değişen mülki idare amirlerine veda programı

Yerel Haberler Türkiye ve Suudi Arabistan’dan ticareti hızlandıracak iş birliği

Yerel Haberler Van-Mersin Kardeşlik Köprüsü Van TSO tarafından kuruldu

Yerel Haberler Türkiye’yi kavuran sıcak hava dalgası etkisini sürdürüyor

Yerel Haberler TİMBİR Genel Kurulu’nda Yeni Dönem Heyecanı

Yerel Haberler A Milli Takım, Dünya Kupası’nı ABD galibiyetiyle noktaladı

Yerel Haberler Milletvekilinin karıştığı feci kazada 1 can kaybı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021