Yerel Haberler - 20.09.2025 - 12:59
ANKARA-BHA
2023-2025 döneminde Ankara Eczacı Odası Başkanlığını yürüten ve aynı zamanda Ankara Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi olan Ecz. Cem Abbasoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya, Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz da katıldı.
Divan seçimiyle açılışı yapılan genel kurulda; raporların okunması ve ibrası, bütçe görüşmeleri ile kurul ve kongre adaylarının belirlenmesi gibi gündem maddeleri ele alındı.
Genel kurulun ikinci gününde yapılacak seçimlerin meslek camiasına hayırlı olması temenni edilirken, mevcut başkan Ecz. Cem Abbasoğlu’na da başarı dilekleri iletildi.
Yerel Haberler Öğrencilerden “Safahat İzinde Değerler Arayışı”
Yerel Haberler Altın fiyatları yükselişte: Gram 6 bin 389 lira
Yerel Haberler Malatya sanayi sitesindeki esnaf yetkililere seslendi
Yerel Haberler Antalya’da havacılığın kalbi bu lisede atıyor
Yerel Haberler Yasa dışı bahise 4 ilde operasyon: 28 gözaltı
Yerel Haberler Hande Erçel uyuşturucu soruşturmasında gözaltına alındı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021