AMATEM Projesi Yılın Projesi Seçildi

Aksaray Haberleri - 31.08.2015 - 16:06

Gülağaç İlçe Devlet Hastanesinin bir kısmının Aksaray Devlet Hastanesine bağlı AMATEM’e dönüştürülmesi yönünde hazırlanan ve Kalkınma Bakanlığına SODES kapsamında gönderilen proje, yılın projesi seçildi.

Gülağaç Devlet Hastanesinin bir kısmının, Aksaray Devlet Hastanesine devredilerek Alkol ve Uyuşturucu Madde Bağımlıları Tedavi ve Araştırma Merkezi, kısa adı AMATEM’e dönüştürülmesi yönünde, Gülağaç Devlet Hastanesi İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Bülent Karataş tarafından hazırlanan proje, SODES kapsamında Kalkınma Bakanlığına gönderilmişti.

Aksaray’dan gönderilen en önemli projelerden biri olan Gülağaç AMATEM projesi, Kalkınma Bakanlığı tarafından 2015 yılı için Aksaray’da uygulamaya değer projeler arasında yılın projesi seçildi.

Öte yandan, Aksaray Devlet Hastanesine bağlı olarak Aksaray ve bölgesine hizmet vermesi planlanan Alkol ve uyuşturucu madde bağımlıları tedavi merkezi (AMATEM) için Gülağaç ilçe Devlet Hastanesinde tadilat çalışmalarına da başlandı.

Aksaray Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op.Dr. Himmet Durgut ve Aksaray Devlet Hastanesi Yöneticisi Uz.Dr. Cengizhan Kılıçaslan, Aksaray Devlet Hastanesi AMATEM projesinin onaylanmasında emeği geçen, dönemin Kalkınma Bakanı, Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz’a, AK Parti Aksaray Milletvekili ve Grup Başkan Vekili İlknur İnceöz ile AK Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay’a teşekkür ettiler.

Aksaray Haberleri Alperen Şengün’den tarihi gece: 5 bin sayı barajını geçti

Aksaray Haberleri Kars Emniyeti’nden 2 bin 300 üniversite öğrencisine terörle mücadele eğitimi

Aksaray Haberleri Yeşilay Kars Şubesi’nden 3 Aralık’ta anlamlı ziyaret: “Dünya güzellikler üzerine doğar”

Aksaray Haberleri Okan Fırat: “Birlikten güç, değişimden gelecek doğar”

Aksaray Haberleri Büyükçekmece Adliyesi’ndeki soygun iddiasına HSK’dan soruşturma

Aksaray Haberleri Öncelik can güvenliği

Aksaray Haberleri Sahte Deterjan dolum depolarına baskın

Aksaray Haberleri MSB’den Yunanistan’ın füze açıklamasına ve Karadeniz’deki saldırılara tepki

Aksaray Haberleri Erdoğan: “Türkiye Yüzyılı’nı hep birlikte engelsiz hale getireceğiz”

Aksaray Haberleri Bakan Yerlikaya: İstanbul ve Türkiye’de suç oranları azaldı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021